Nie jesteś zalogowany.
Ja z pytaniem, a mianowicie kiedy można się spodziewać napisów do Psycho-Pass: Sinners of the System Case.3 i trzeciego sezonu Psycho- Pass?
PS. Odwalasz kawał dobrej roboty.
Ja z pytaniem, a mianowicie kiedy można się spodziewać napisów do Psycho-Pass: Sinners of the System Case.3 i trzeciego sezonu Psycho- Pass?
PS. Odwalasz kawał dobrej roboty.
Dzięki <3
3 film Psycho-Pass zostanie wydany najpóźniej w poniedziałek. Co do serii tv, nie ma konkretnych planów, ale przetłumaczona połówka pierwszego odcinka trafiła już do Crimsona.
Kiedy pojawią się kolejne odcinki Magia Record?
O to fajnie że Magia Record już na dniach odcinek, a ID?
Dziękuję bardzo za napisy do Magia.
A co do ID luzik, najwyżej obejrzę naraz wszystkie odcinki, ważne jest twoje życie i nie robienie napisów na ilość, liczy się jakość. Jak będą to będą.
Szalejesz. Gratki. Teraz tylko czekamy na kolejny odcinek Koszykarzy i będzie miód dla podniebienia ^&^.
Piąty odcinek ID:INVADED już na ansi.
Szalejesz. Gratki. Teraz tylko czekamy na kolejny odcinek Koszykarzy i będzie miód dla podniebienia ^&^.
Powoli, wszystko w swoim czasie.
Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek! Całkowitym przypadkiem udało mi się dziś wrzucić odcinek o miłości właśnie. Naturalnie nie takiej typowej, ale to taka wariacja na temat w klimacie uniwersum ID. Życzę miłego oglądania!
Ostatnio edytowany przez Askara (2020-02-14 10:24:08)
Dzięki bardzo Askara
Dzięki bardzo.
Jest wzruszający to tym bardziej nie mogę się doczekać aby go zobaczyć.
Priv
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Osiemnasty i dziewiętnasty odcinek Ahiru no Sora już na ansi.
Lud się domagał i lud się doczekał. Z pozdrowieniami dla dzbanowni.
Dwudziesty odcinek Ahiru no Sora już na ansi.
Takie zakończenia odcinków powinny być karalne.