Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Vol. numer 3 gotowy. Miłego seansu.
Okładka:
Vol. numer 4 gotowy. Miłego seansu.
Okładka:
I hopsa. Vol. numer 5 gotowy. Miłego seansu.
Okładka:
Tadam. Ostatni Vol. 6 gotowy. Do bajki wyszedł również odcinek OVA, ale z racji kiepskiej jakości angielskich subów nie będę jej tłumaczyć. Jeśli jednak pomimo tego, ktoś będzie chciał rawka, to niech da znać, to upnę. Miłego seansu.
Okładka:
Dzięki wielkie za nowe subki do tego anime. Nie spodziewałem się tak szybkiej reakcji ze strony bramkarza, tak więc kłaniam się nisko. Już zakładałem, że obejrzę to za jakieś 3 tygodnie, tak jak przewidywałeś częstotliwość wypuszczania napisów, a tu taka niespodzianka.
No jestem niezmiernie zadowolony z tego, że o wiele szybciej będę miał okazję obejrzeć serię z konkretnymi napisami i mam nadzieję, że seria mnie nie zawiedzie, tak samo jak nie zawiodłem się twoim podejściem co do prośby/zapytania o subki.
Dzięki wielkie za nowe subki do tego anime. Nie spodziewałem się tak szybkiej reakcji ze strony bramkarza, tak więc kłaniam się nisko. Już zakładałem, że obejrzę to za jakieś 3 tygodnie, tak jak przewidywałeś częstotliwość wypuszczania napisów, a tu taka niespodzianka.
No jestem niezmiernie zadowolony z tego, że o wiele szybciej będę miał okazję obejrzeć serię z konkretnymi napisami i mam nadzieję, że seria mnie nie zawiedzie, tak samo jak nie zawiodłem się twoim podejściem co do prośby/zapytania o subki.
Polecam się i dzięki za wybranie moich napisów.
Strony Poprzednia 1 2 3