Nie jesteś zalogowany.
Itai no wa Iya nano de Bougyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu
Ekipa:
Tłumaczenie: Demonis Angel
Opis:
Kiedyś...
Itai no wa Iya nano de Bougyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu S2
Ekipa:
Tłumaczenie: Demonis Angel
Opis:
Kiedyś...
Proszę o niewykorzystywanie tych odcinków do uploadu na strony z anime online i inne chomiki.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
1. odcinek wydany.
Ładnie wyglądało, to się zabrałem za tłumaczenie, pomysł jest głupi, żarty śmieszą, reszta jak zawsze. Ogólnie warto dać szansę.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
2. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Masz błąd w spoilerze z linkami
dwa razy 01
Często się powtarza, już poprawione.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
3. odcinek wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
4. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
5. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
6. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
7. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
8. ocinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
w katalogu 8-12 znajdują się 2 pliki pod nazwą "niezaszyfrowane", ale nie dają się pobrać
błąd, czy tylko dla "wtajemniczonych" ? :}}
9. odcinek.
w katalogu 8-12 znajdują się 2 pliki pod nazwą "niezaszyfrowane", ale nie dają się pobrać
błąd, czy tylko dla "wtajemniczonych" ? :}}
Błąd lub odcinek 9. przed wygenerowaniem linków.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
10. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
dziękuje za fajna anime, ale jest problem, pliki można pobierać tylko za pomocą linka, pojedynczo, w katalogu 8-12 "normalny" jest tylko odcinek 8, odcinki 9-10, bo jak mniemam to one, istnieją tylko jako niezaszyfrowane pliki w ilości 4 sztuk, jak ktoś "dzisiaj" zaczyna oglądać to anime to powyżej 8 odcinka musi się na klikać :{
Ostatnio edytowany przez cameleon (2020-03-12 14:37:00)
dziękuje za fajna anime, ale jest problem, pliki można pobierać tylko za pomocą linka, pojedynczo, w katalogu 8-12 "normalny" jest tylko odcinek 8, odcinki 9-10, bo jak mniemam to one, istnieją tylko jako niezaszyfrowane pliki w ilości 4 sztuk, jak ktoś "dzisiaj" zaczyna oglądać to anime to powyżej 8 odcinka musi się na klikać :{
Dziwny problem, bo jest tak tylko w tym przypadku. Usunąłem i dodałem link do folderu i działa (przynajmniej u mnie, gdy zmienię przeglądarkę), ale nie wiem, czy nie powtórzy się to przy kolejnym odcinku.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
11. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
12. odcinek. Koniec.
Do zobaczenia przy drugim sezonie.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
dzięki za hardki, fajnie się oglądało, świetna seria, lekka, przyjemna w oglądaniu, szkoda że już koniec, teraz trzeba czekać na 2 serię :{
Dzieki za swietna robote, dla mnie najlepsza bajka sezonu
ara ara...