Nie jesteś zalogowany.
Odcinek 10. Somali To Mori No Kamisama.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 10. Oshi Ga Budoukan Ittekuretara Shinu.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 10. 22/7.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinki 13-16 Saki Achiga-hen Episode Of Side A Specials.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinki 1-3 Slayers Try.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinki 4-6 Slayers Try.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Trochę późno to piszę, bo sezon dobiega końca, ale mam dla Ciebie propozycję. Co Ty na to, by hardki w 1080p do Itaia i Somali robić na bazie wydań Judasa? Ważą dużo mniej, a jakość jest nadal bardzo dobra. Ucieszy to wiele osób, które nie chcą pobierać takich 1,5 gigowych kobył. Nie piszę, żebyś zamienił poprzednie hardki, ale mógłbyś już tak dokończyć sezon.
Tutaj masz najnowszego Itaia:
https://nyaa.si/view/1230075
Jutro pewnie będzie wydanie do Somali. Przemyśl sprawę bo warto
Odcinek 11. Itai No Wa Iya Nano De Bougyoryoku Ni Kyokufuri Shitai To Omoimasu.
Trochę późno to piszę, bo sezon dobiega końca, ale mam dla Ciebie propozycję. Co Ty na to, by hardki w 1080p do Itaia i Somali robić na bazie wydań Judasa? Ważą dużo mniej, a jakość jest nadal bardzo dobra. Ucieszy to wiele osób, które nie chcą pobierać takich 1,5 gigowych kobył. Nie piszę, żebyś zamienił poprzednie hardki, ale mógłbyś już tak dokończyć sezon.
Tutaj masz najnowszego Itaia:
https://nyaa.si/view/1230075Jutro pewnie będzie wydanie do Somali. Przemyśl sprawę bo warto
Sezon prawie się kończy, więc już nie będę zmieniał źródła, ale na przyszły jak najbardziej.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 11. Somali To Mori No Kamisama.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 11. Oshi Ga Budoukan Ittekuretara Shinu.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 11. 22/7.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinki 1-4 Saki Zenkoku-hen.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinki 5-8 Saki Zenkoku-hen.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinki 9-13 Saki Zenkoku-hen.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 12. Itai No Wa Iya Nano De Bougyoryoku Ni Kyokufuri Shitai To Omoimasu.
Początek końca, w piątek ogłoszę serie na kolejny sezon.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 12. Somali To Mori No Kamisama.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dzięki za Somali.
Odcinek 12. Oshi Ga Budoukan Ittekuretara Shinu.
Ogłoszenia jednak jutro.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 12. 22/7.
Serie TV do przetłumaczenia w późniejszym terminie:
* Argonavis From BanG Dream - najpierw wydam trzeci sezon
Filmy, bo jak miałem je ogłaszać później, to traciłem motywację:
* Omoi, Omoware, Furi, Furare
* Nakitai Watashi Wa Neko Wo Kaburu
* Cider No You Ni Kotoba Ga Wakiagaru
Starsze pozycje:
* Bang Dream S3
* Marco and Galaxy Dragon - jeśli znajdę napisy
* Slayers Try - coś się z tego urodzi, przynajmniej po mojej stronie
* jak będę się wyrabiał, to pojawi się ankieta z kilkoma pozycjami, ale to gdzieś w maju
Edycja:
Teraz uzupełniam brakujące odcinki, więc jeśli coś jest niedostępne, to pojawi się do końca miesiąca. - Gotowe.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
S-cry-ed Alternation Tao wydane.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.