Nie jesteś zalogowany.
Dwunasty odcinek ID:INVADED już na ansi.
Trzynasty (i niestety ostatni) odcinek ID:INVADED już na ansi.
Dziękuję bardzo Askara za napisy do tego bardzo dobrego serialu, gdyż raz ze wszechświat jest bardzo fajnie pokazany i te zagadki, no i każda postać nawet te drugo/trzecioplanowe miały swoje własne ja. I tak jak napisałaś mi też smutno się żegnać z tą historią.
Pokaż spoiler długo wyczekiwane spotkaniePokaż spoiler osoba trzecia z bardzo odległego wszechświataPokaż spoiler najważniejsze, to nigdy nie tracić nadziei
No i to już koniec ID:INVADED. Smutno mi się żegnać z tą historią, bo była świetna, a także z bohaterami, których pokochałam z całego serca. Zakończenie moim zdaniem satysfakcjonujące, z nutą łagodności, która bardzo mnie poruszyła. To na pewno jedna z tych serii, których długo nie zapomnę.
Dziękuje ślicznie za przetłumaczenie tak zacnej serii
Niezłe to było. Dzięki.
Pierwszy odcinek Tower of God już na ansi.
Pokaż spoiler
No i elegancko. Obejrzałem i powiem, że podoba mi się forma prezentacji odcinka, nie jest za bardzo szablonowa. Właściwie, to dobry czas wybrali na premierę tej adaptacji, bo przy obecnej ilości wydań tego webtoon'a, to już nie pamiętałem dokładnie co się działo na początku.
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Trzynasty (ostatni) odcinek Magia Record: Puella Magi Madoka Magica Side Story już na ansi.
Będzie, co oglądać, dzięki wielkie ^&^
koszykarzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2020-04-05 19:10:35)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000