Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
KUNIEC
Szczerze mówiąc nie spodziewałem się po tej serii zbyt wiele, zwłaszcza, że większość shoujo mnie strasznie nudzi. A w tym przypadku nie dość, że się nie nudziłem, to jeszcze co tydzień nie mogę się doczekać nowego odcinka. Na prawdę, jestem niebywale zaskoczony tym jak mnie wkręcił ten tytuł, w mojej opinii wszystko tu zagrało, postacie są świetnie napisane, animacja jest całkiem przyzwoita, fabuła wciągająca, a w dodatku seria niezwykle umiejętnie miesza komedie z dramatem(niesamowite jest, że przy jednym odcinku prawie płacze ze śmiechu, a przy następnym płacze ze wzruszenia XD). Ehhh, szkoda, że za tydzień ostatni odcinek, będę tęsknił mocno. Teraz tylko czekać na rychłą kontynuację(z tego co wiem ma być). Podsumowując, w mojej ocenie niesamowicie udany tytuł, serdeczne dzięki za tłumaczenie!
Co ci mogę powiedzieć? Bajka była spoko i spoko się ją robiło. No i też spoko, że spoko ci się ją oglądało.
Drugi sezon w 2020!
PS: Shirinka zatytułowała ostatni odcinek "Ich Troje", ale nie słuchajcie jej.
Miłego!
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2019-09-22 03:36:00)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Dzięki za napisy do całej serii przyjemnie się oglądało, naprawdę wciąga.
Ostatnio edytowany przez Grucha00 (2019-09-22 09:02:33)
świetna robota przynajmniej w pierwszym odcinku mogę to 100% -towo stwierdzić ... mam małe pytanko jakim programem to otwieracie bo allplayer i bestplayer mi nie czyta napisów w kolejnych odcinkach
świetna robota przynajmniej w pierwszym odcinku mogę to 100% -towo stwierdzić ... mam małe pytanko jakim programem to otwieracie bo allplayer i bestplayer mi nie czyta napisów w kolejnych odcinkach
Nie wiem jak inni, ale ja używam paczki K-Lite Mega Codec Pack, który instaluje między innymi Media Player Classic i nigdy nie miałem problemów z żadnymi napisami.
Link do pobrania, polecam wersję Mega.
Ostatnio edytowany przez Szedar (2020-04-13 21:59:02)
Najpopularniejsze playery to:
– MPV
– MPC-HC (jeszcze w paczce K-Lite)
– VLC
– PotPlayer (tzw. Doniczka Player).
Cokolwiek z tego tak naprawdę. Najlepszą jakość mają te dwa pierwsze.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
non nic kodeki nie pomogły ale dzięki za chęci coś jest z napisami nie tak
Ha! 4H szukania i china program to otworzył
Ostatnio edytowany przez HappyPonury (2020-04-14 11:19:08)
Po wgraniu kodeków otwierasz video w MPC-HC, a nie w innych playerach.
Alternatywnie po prostu wgraj VLC czy MPV. Te łykną ci video od razu.
No i ogólnie polecam dograć czcionki (po pobraniu i rozpakowaniu – zaznaczasz, klikasz prawym i zainstaluj).
Taa, jest ich całe mnóstwo, ale 90% z tego używamy we wszystkich seriach. A efekty są dość przyjemne dla oka.
PS: w razie pytań po prostu wejdź na nasz discord.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2020-04-14 12:55:46)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
oka ja ledwo widzę chodziło mi o lektora temu się męczyłem ze stronami za granicy i dzięki za napisy
Strony Poprzednia 1 2 3