Nie jesteś zalogowany.
Tak, hardek jest w HEVC.
No i Frubcia powróciła w całej okazałości.
Moim zdaniem nowe postacie bardzo na plus. Miłego.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Wstążki w porządku są i tyle. Nie zwróciłam na to w ogóle uwagi podczas oglądania. Mnie tam Yuki rozwalił ze swoim łagodnym uśmiechem.
Moim zdaniem nowe postacie bardzo na plus. Miłego.
Dziewczyna wydaje się być bardzo dziwna. Co do gościa to jakiś zadziorny-luzak jest. Trochę się zawiodłam, że nie ma przetłumaczonego openingu, ale pewnie później będzie. OP wydaje się słabszy, ale mnie bardziej openingi wciągają jak rozumiem o czym śpiewają.
Szkoda, że hardek nie jest w formacie mp4. Mój telewizor nie obsługuje formatu mkv.
Dzięki za tłumaczenie.
Trochę się zawiodłam, że nie ma przetłumaczonego openingu, ale pewnie później będzie.
Piosenki zazwyczaj pojawiają się w drugich odcinkach, bo potrzebujemy czasu, żeby to jakoś sensownie przetłumaczyć i zrobić efekty.
W sumie mogłyby się pojawiać od razu, ale wtedy musielibyśmy opóźniać wydania przez same piosenki, co dla mnie jest trochę bez sensu.
Tak czy owak, opening jest już gotowy, można sobie pooglądać tutaj:
https://opening-anime.pl/videos/fruits- … n-opening/
PS: fajnie, że napisałaś.
Lubię widzieć, że ludzie oglądają dobre bajki. ^
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2020-04-09 22:56:19)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
PS: fajnie, że napisałaś.
Mogłabym co odcinek komentować gdyby nie kwarantanna. Serię planuję obejrzeć z kuzynką. Za nim będzie można wyjść z domu pewnie seria się zakończy... 1 odcinek obejrzałam, bo nie mogłam się powstrzymać oraz chciałam sprawdzić czy wszystko w porządku z plikiem. A tak bardziej jednak to pierwsze. W aktualnym sezonie to właśnie na Koszyk Owoców czekałam oraz na kontynuacje Miłość to Wojna.
W sumie mogłyby się pojawiać od razu, ale wtedy musielibyśmy opóźniać wydania przez same piosenki, co dla mnie jest trochę bez sensu.
Bo ja wiem czy bez sensu? Mi się zawsze podobało gdy już w pierwszym odcinku wszystko jest przetłumaczone. Nie miałabym problemu też poczekać dłużej.
Lubię widzieć, że ludzie oglądają dobre bajki
Na pewno jest to najsympatyczniejsza seria jaką oglądałam ostatnio. Tylko Główna mnie gdzieniegdzie irytuje. Zbrzydły mi żeńskie postacie, które są dobrze do porzyguj. Co prawna widziałam gorsze postacie żeńskie, ale już mam je po dziurki w nosie.
Lubię widzieć, że ludzie oglądają dobre bajki.
Też to niedługo łyknę, jak tylko obejrzę pierwowzór.
Moja lista anime: klik
Kamiyan3991 napisał:Lubię widzieć, że ludzie oglądają dobre bajki.
Też to niedługo łyknę, jak tylko obejrzę pierwowzór.
Tłumaczyłem ci 10 razy, że ta stara wersja właśnie nie jest zgodna z pierwowzorem i nie ma sensu jej oglądać.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Odcinek drugi.
Dla oglądających suby – pobrać nowe czcionki.
Dla oglądających hardki – na razie tylko kobyła HS 1,4 GB, bo mini-encode spadł z rowerka.
Miłego oglądana.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Odcinek drugi.
Dla oglądających hardki – na razie tylko kobyła HS 1,4 GB, bo mini-encode spadł z rowerka.
Miłego oglądana.
Pokaż spoiler Toorcia
Wat, wat, waaaaat???
Jarałem się jak głupol, że w końcu dostanę ludzkie hardki, które będę magazynował na dysku. W głębi czułem jednak, że to jest zbyt piękne i Kamen coś odwali. Voila.
Przecież jest legitne wydanie EMBER. Zlituj się nad nami. Nie wiem, gdzie tam masz skopaną jakość.
Ostatnio edytowany przez wielkiznafcabajek (2020-04-15 16:59:06)
Przecież jest legitne wydanie EMBER. Zlituj się nad nami. Nie wiem, gdzie tam masz skopaną jakość.
Chciałem na EMBER, ale coś skopali w ustawieniach kodeka i timing rozjeżdżał się po zmuxowaniu.
Mogę spróbować naprawić to ręcznie, jak tak bardzo chcecie. Tamten upload był na ostatnią chwilę, więc nie miałem czasu tego fixnąć.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Chcemy (liczba pojedyncza). Mógłbym sobie ściągnąć emberka pod softy, ale chciałem sobie oglądać konsekwentnie hardki, więc czekam, aż postanowiłem dziś, że napiszę.
Oby soon. Tęsknię za Toorcią :]
v2 do obu odcinków wrzucone (nowe encody, napisy zaktualizowane).
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Trójeczka!
Hardki nie przekraczają 300 MB, a wydanie trzyma stabilne 24 godziny od premiery odcinka.
Popsuć to może jedynie moja jutrzejsza modernizacja kompa, ale raczej nic nie zepsuję. Chyba.
Miłego.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Numer cztery.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Numer pięć.
Wyjątkowo duża obsuwa, bo miałem w tym tygodniu mały zabieg chirurgiczny i dość późno byłem dopiero w stanie się za to zabrać.
No ale w końcu jest.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Hej! Sprawdź link do odc 5 bo wyskakuje mi odc nr 4.
Hej! Sprawdź link do odc 5 bo wyskakuje mi odc nr 4.
Poprawione.
Chociaż wygodniej by ci było pobrać hardka. No chyba że twój sprzęt nie obsługuje HEVC.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Numer sześć.
Tym razem o normalnej porze!
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Numer siedem.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Numer osiem.
Trochę później, bo coś mi wypadło.
Ale już jest. Podziwiajcie Jego Złośliwość Ciela Akita.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000