Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Po kij kusić los? Kiedyś wjedzie tu w końcu zgraja dewotów i dewotek spoza naszego kręgu i w najgorszym wypadku zaorają wszystko.
Ten argument powinien zakończyć gównoburzę. Pal licho tematy z tagiem 18+ (o ile jest cenzura na obrazkach i w opisach fapuły), ale treści nawiązujące do ecchi/hentai + loli/shotaconów... igranie z ogniem. Co do kwestii zmiany tytułu - zdaje się był ustalony schemat nazewnictwa w tematach na forum i na ansi.
Ludu, po jaką cholercię w tych czasach skakać sobie do gardeł i nakręcać nikomu niepotrzebną gównoburzę?
Chociaż jak czytam niektóre teksty...
gównoburza zawsze w cenie.
Na myśl przychodzi jedno
A regulamin? Może należy go zmienić, bo skoro takie anime i mangi są oficjalnie wydawane i są częścią japońskiej popkultury, to nie rozumiem, dlaczego wielbiciele loli w Polsce mają być dyskryminowani i nie mieć napisów po polsku. [...]
Z Twojej kolekcji:
300 En no Otsukiai Anime Edition - bohaterka lat 8 klik
Shoujo Ramune - bohaterki 6-12 lat klik
Hentai hentaicem, ale wielbiciele takich potworków... dyskryminacja to najmniej, na co powinni liczyć.
Ostatnio edytowany przez Diukatan (2020-04-19 18:48:22)
A regulamin? Może należy go zmienić, bo skoro takie anime i mangi są oficjalnie wydawane i są częścią japońskiej popkultury, to nie rozumiem, dlaczego wielbiciele loli w Polsce mają być dyskryminowani i nie mieć napisów po polsku. [...]
Z ciekawszego zagadnienia:
- nigdy nie napisałem, że oczekuję usunięcia napisów
- postulowałem jedynie za usunięciem bezpośrednich linków do "hardków" (Shoujo Ramune)
- usunięciem zdjęć w bardzo jednoznacznej, gorszącej sytuacji
Resztę krucjaty prowadzi "społeczeństwo", któremu raczej takie widoki również przeszkadzają.
Składam wniosek formalny, bez żadnego trybu, o ponowne głosowanie w sprawie dopuszczenia do obrotu bajek z loli i shota.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Składam wniosek formalny, bez żadnego trybu, o ponowne głosowanie w sprawie dopuszczenia do obrotu bajek z loli i shota.
Ale obracać można, tylko nie tu. Reklamacje składać do prawodawcy polskiego (czy tam unijnego).
Czy w związku z panującą obecnie epidemią koronawirusa wybory na nowego moderatora odbędą się korespondencyjnie?
Nawet nie chce mi się tego czytać. Nie jestem modem forum, ale powywalałem wszystkie zgłoszone tematy z tematyką pedofilską. Nie wrzucajcie ich już.
Czy w związku z panującą obecnie epidemią koronawirusa wybory na nowego moderatora odbędą się korespondencyjnie?
Tak, a nawet żebyś się nie musiał męczyć, to będę wypełnione xD
Już nawet mod machnął ręką na wasze dramy i pakuje manatki, brawo.
Nawet nie chce mi się tego czytać. Nie jestem modem forum, ale powywalałem wszystkie zgłoszone tematy z tematyką pedofilską. Nie wrzucajcie ich już.
Amen. I sprawa załatwiona .
Ostatnio edytowany przez martinru (2020-04-20 16:13:04)
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Napisz więc prośbę do admina o usunięcie tegoż tematu. Jeżeli dostanę oficjalny nakaz w tymże temacie bądź wiadomość prywatną, żeby go usunąć i nie umieszczać więcej informacji o napisach do hentaiców na forum, tak postąpię. Jeżeli takie tematy Cię drażnią, po prostu tam nie zaglądaj. Są ludzie, których to interesuje, i robię to dla nich, nie dla Ciebie. Poza tym w temacie nie są i nie będą wyłącznie loli spod znaku 18+.
Nie chodzi o same hentaie, a o konkretny gatunek - loli i shota. Informacji o takich wydaniach nie możesz tu umieszczać, ale napisy w bazie ANSI możesz jak najbardziej.
W końcu coś się wydarzyło na ANSI. Trzeba co jakiś czas robić gównoburze, bo nudno tu tak.
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2020-04-20 16:18:52)
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Strony Poprzednia 1 2 3