Nie jesteś zalogowany.
Może się kiedyś doczekamy?
Nadzieja zawsze umiera ostatnia
Jeszcze pare lat i może się doczekamy xd
Też czekam.
Jestem pewien, że jak co jakiś czas ktoś odświeży tego posta, to napisy szybciej wyjdą XD
Kwarantanna służy ansi, więc może w tym roku coś dostaniemy
I tak nie skończysz.
Prorok czy co
Kwarantanna służy ansi, więc może w tym roku coś dostaniemy
Może, ale nie dzięki kwarantannie.
Lepanto napisał:Kwarantanna służy ansi, więc może w tym roku coś dostaniemy
Może, ale nie dzięki kwarantannie.
Nawet jeśli wszyscy już zwątpili, to ja dalej wierzę w wydanie napisów do całej serii
Ostatnio edytowany przez CierpliwieCzekamNaNapisy (2020-12-18 01:43:39)
Nie tylko ty wierzysz w to, ja też chciałbym w tym roku skończyć Monogatarii z napisami od Katakana Subs.
Witam!
Pliki z folderów Nisemonogatari, Monogatari Series Second Season oraz Hanamonogatari zniknęły. Mógłbym prosić o ponowne ich przywrócenie? Obejrzałem prawie całą serię z Waszymi napisami i są one naprawdę świetne! Jak zapewne inni nie mogę się też doczekać aż pojawi się całość z Waszymi napisami
Witam!
Pliki z folderów Nisemonogatari, Monogatari Series Second Season oraz Hanamonogatari zniknęły. Mógłbym prosić o ponowne ich przywrócenie? Obejrzałem prawie całą serię z Waszymi napisami i są one naprawdę świetne! Jak zapewne inni nie mogę się też doczekać aż pojawi się całość z Waszymi napisami
Masz w pierwszym poście link do zbiorczego folderu, tam znajdziesz całość wydaną przez grupę.
@saynax Byłem pewien, że ten folder też sprawdzałem. Dzięki
Ostatnio edytowany przez mank0wy (2021-03-10 13:32:56)
Pliki z kilku linków wygasły, a do kompletu brakuje mi tylko trzech ostatnich odcinków Owari, poratuje ktoś? :3
Wysłane na PW.
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Jest szansa dostać aktualne linki ?
Wszystko na mega usunięte.
Ostatnio edytowany przez Anginsan (2021-05-20 00:44:49)
Hej, można prosić linka do Owari?
Cześć, wszystkie foldery na Mega są puste. Można prosić o wysłanie?
Jeśli ktoś posiada wszystkie odcinki i chciałby zrobić reup - będę bardzo wdzięczny. Jak taka osoba się nie znajdzie, to postaram się w listopadzie dorwać wszystkie odcinki i sam zrobić reupload.