Nie jesteś zalogowany.
ipos napisał:Chodziło mi o tłumaczenie serii które już są przetłumaczone.
Cóż to takiego tłumaczą co już jest przetłumaczone?
Ostatnio RE: Zero a teraz Kimetsu no Yaiba.
Będzie jeszcze Fire Force.
#potwierdzone info od Pawła.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
No nic zawsze będzie jakaś alternatywa jak się komuś zachleje.
Wbijam ma te same reklamy, to sieciówka je wyświetla.
https://cdn.discordapp.com/attachments/ … nknown.png
Widocznie przelewy już nie wystarczają. xd
Ostatnio RE: Zero a teraz Kimetsu no Yaiba.
RE: 0 Jeśli dobrze pamiętam tłumaczyli na bieżąco więc dodanie kolejnej wersji nie dziwi mnie wcale. Yaiba to seria zastępcza, a biorąc pod uwagę jaki typ bajek tłumaczą wybór wcale mnie nie dziwi, szczególnie że pewnie preferowane były serie skończone.
ara ara...
https://cdn.discordapp.com/attachments/ … nknown.png
Dobrze, tylko teraz niech ktoś mi wyjaśni, dlaczego pomimo faktu, że zainstalowany u mnie Ublock ma dodane do wyjątków wbijam, to mimo tego żadnych reklam tam nie widzę?
Nie mam tu zamiaru oczywiście nikomu zarzucać fotomontażu, bo gdyby tak było, ktoś inny już dawno by się odezwał (do tego wątpię, by komuś się tak chciało bawić), ale ciekawi mnie kwestia tych kompletnie pustych boków. Można ten efekt osiągnąć bez działania AdBlocków i tym podobnych?
Przeglądarką, którą używam, jest Google Chrome.
Ostatnio edytowany przez Bufallo (2020-05-20 19:31:28)
ipos napisał:Ostatnio RE: Zero a teraz Kimetsu no Yaiba.
RE: 0 Jeśli dobrze pamiętam tłumaczyli na bieżąco więc dodanie kolejnej wersji nie dziwi mnie wcale. Yaiba to seria zastępcza, a biorąc pod uwagę jaki typ bajek tłumaczą wybór wcale mnie nie dziwi, szczególnie że pewnie preferowane były serie skończone.
Z tego co pamiętam RE: 0 na bieżąco tłumaczył jankiel a wbijam się za to wzięło jeszcze przed wstrzymaniem op itd.
animawka.pl napisał:Wbijam ma te same reklamy, to sieciówka je wyświetla.
https://cdn.discordapp.com/attachments/ … nknown.pngDobrze, tylko teraz niech ktoś mi wyjaśni, dlaczego pomimo faktu, że zainstalowany u mnie Ublock ma dodane do wyjątków wbijam, to mimo tego żadnych reklam tam nie widzę?
Nie mam tu zamiaru oczywiście nikomu zarzucać fotomontażu, bo gdyby tak było, ktoś inny już dawno by się odezwał (do tego wątpię, by komuś się tak chciało bawić), ale ciekawi mnie kwestia tych kompletnie pustych boków. Można ten efekt osiągnąć bez działania AdBlocków i tym podobnych?
Nie tylko u Ciebie brak jakiś reklam na wbijam, też ich nie mam na chorem i operze, a żadnych AdBlocków nie instalowałem.
Opera ma wbudowanego adblocka
Z tego co widzę, to wbijam ją już wyłączył, ale zapewne na "chwilę" bo korzysta z tej samej sieciówki co shinden.
Jakby ktoś się zastanawiał co to za skórka na screenie który podałem, to jakaś tam do wtyczki "Stylus" do wbijam ktoś zrobił i jest.
Kilgur napisał:ipos napisał:Ostatnio RE: Zero a teraz Kimetsu no Yaiba.
Z tego co pamiętam RE: 0 na bieżąco tłumaczył jankiel a wbijam się za to wzięło jeszcze przed wstrzymaniem op itd.
Upload pierwszego epka pierwszej serii Re:0 na wbijam pokrywa się z datą emisji pierwszego epka wg. anidb więc moja wersja jest mojsza
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2020-05-21 14:57:08)
ara ara...
ipos napisał:Kilgur napisał:RE: 0 Jeśli dobrze pamiętam tłumaczyli na bieżąco więc dodanie kolejnej wersji nie dziwi mnie wcale. Yaiba to seria zastępcza, a biorąc pod uwagę jaki typ bajek tłumaczą wybór wcale mnie nie dziwi, szczególnie że pewnie preferowane były serie skończone.
Upload pierwszego epka pierwszej serii Re:0 na wbijam pokrywa się z datą emisji pierwszego epka wg. anidb więc moja wersja jest mojsza
Tam są daty emisji, a nie uploadu, geniuszu.
/facepalm
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2020-05-21 15:21:32)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
animawka.pl napisał:Wbijam ma te same reklamy, to sieciówka je wyświetla.
https://cdn.discordapp.com/attachments/ … nknown.pngDobrze, tylko teraz niech ktoś mi wyjaśni, dlaczego pomimo faktu, że zainstalowany u mnie Ublock ma dodane do wyjątków wbijam, to mimo tego żadnych reklam tam nie widzę?
Nie wiem, od czego to zależy, ale u mnie są dni, że żadnej reklamy nie ma, a są kiedy cała strona jest w banerach. Korzystam z Firefoksa.
Zresztą, jak dla mnie to mogą się wyświetlać nawet reklamy prezerwatyw, ważne, że ma mi kto tłumaczyć Black Clover, bo tutaj na tę bajkę chyba jest jakiś ban. Nie macie gustu, albo to jakiś większy spisek.
Tak jakbyś potrzebował napisów do bajki, do której wystarczy nawet RAW.
Poza tym "tutaj" nikt nie naciąga ludzi na regularne, comiesięczne wpłaty.
Gość równie dobrze mógłby przyjąć paru ludzi do grupy, ale woli naciągać dzieci z kartami rodziców i pobierać opłaty za piraty.
Pozostaje tylko życzyć, żeby kiedyś skarbówka upomniała się o swoje.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
->Black Clover
->dobry gust
Innej opcji nie ma.
Moja lista anime: klik
Bufallo napisał:animawka.pl napisał:Wbijam ma te same reklamy, to sieciówka je wyświetla.
Przeglądarką, którą używam, jest Google Chrome.Nie wiem, od czego to zależy, ale u mnie są dni, że żadnej reklamy nie ma, a są kiedy cała strona jest w banerach. Korzystam z Firefoksa.
Zresztą, jak dla mnie to mogą się wyświetlać nawet reklamy prezerwatyw, ważne, że ma mi kto tłumaczyć Black Clover, bo tutaj na tę bajkę chyba jest jakiś ban. Nie macie gustu, albo to jakiś większy spisek.
Bana żadnego nie ma i nikt ci nie broni tłumaczyć tej bajki.
Tak jakbyś potrzebował napisów do bajki, do której wystarczy nawet RAW.
Poza tym "tutaj" nikt nie naciąga ludzi na regularne, comiesięczne wpłaty.
Gość równie dobrze mógłby przyjąć paru ludzi do grupy, ale woli naciągać dzieci z kartami rodziców i pobierać opłaty za piraty.
Pozostaje tylko życzyć, żeby kiedyś skarbówka upomniała się o swoje.
a myślałem ze główne nastolatki oglądają anime, ale jak dostaje wpłaty to już naciągać ja gościowi z wbijam nie życie źle
narzekanie na wbijam jest moim zdaniem bez sensu bo dostaje wpłaty
a myślałem ze główne nastolatki oglądają anime, ale jak dostaje wpłaty to już naciągać ja gościowi z wbijam nie życie źle
narzekanie na wbijam jest moim zdaniem bez sensu bo dostaje wpłaty
Można po polsku?
KasjanTV napisał:a myślałem ze główne nastolatki oglądają anime, ale jak dostaje wpłaty to już naciągać ja gościowi z wbijam nie życie źle
narzekanie na wbijam jest moim zdaniem bez sensu bo dostaje wpłatyMożna po polsku?
też bym prosił