Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Nawet w miarę się uwinęliśmy
Jakby ktoś miał chętkę, to proszę bardzo.
Podziękowania dla wszystkich osób, które pomogły mi to wydać
Niech Bóg wam w dzieciach wynagrodzi
Oblukam sobie w weekend, to skrobnę parę słów. No, jeszcze na jeden film czekam, którego premiera na nośnikach będzie na dniach. Mowa o Her Blue Sky.
Oblukam sobie w weekend, to skrobnę parę słów. No, jeszcze na jeden film czekam, którego premiera na nośnikach będzie na dniach. Mowa o Her Blue Sky.
Nawet nie wiedziałem, że wychodzi coś z uniwersum AnoHany. *zajarany*
Ostatnio edytowany przez Shodimaru23 (2020-06-02 22:29:14)
Moja lista anime: klik
No, jeszcze na jeden film czekam, którego premiera na nośnikach będzie na dniach. Mowa o Her Blue Sky.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nie wiem czy widzieliście, ale Hina nie jest jedyną dziewczyna związaną z wodą w tym filmie:
Ostatnio edytowany przez kenem (2020-06-02 23:27:31)
Wie ktoś może na jakim playerze plik z filmem będzie najlepiej działał ? Bo nie mogę znaleźć takiego, żeby nie lagowało co chwila i nie gliczowało obrazu. Proszę o pomoc. Jestem nowy w temacie pobierania anime.
Wie ktoś może na jakim playerze plik z filmem będzie najlepiej działał ? Bo nie mogę znaleźć takiego, żeby nie lagowało co chwila i nie gliczowało obrazu. Proszę o pomoc. Jestem nowy w temacie pobierania anime.
Od siebie polecamy MPV:
KLIK
Alternatywą jest użycie VLC, ale nie zagwarantuje ci tak dobrej jakości video i pełnej kompatybilności.
MPV sprawdza się też w 4k, więc to jest zalecany player. Nie ma nic lepszego.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2020-06-03 09:02:37)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Dziękuję bardzo. Wreszcie mogę się cieszyć filmem bez lagów. Dziękuję również za tak szybkie przetłumaczenie filmu na język polski. Szykuje się niezły seans na weekend
Upnąłem wersję v2, bo pewien kolega znalazł kilka baboli
Strony 1