Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Złe wieści zapewne odbije się to na producentach bajek.
https://tvn24.pl/swiat/koronawirus-w-ja … wy-4557002
ara ara...
No jak na razie to przełożyli już nowe shokugeki, Re Zero, Sao, Fugou Keiji: Balance:Unlimited, Houkago Teibou Nisshi i No Guns Life 2.
EDIT. Appare-Ranman też przełożone.
Ostatnio edytowany przez TheMichal160316 (2020-04-17 18:22:34)
Podobno One Piece ma mieć przerwę w maju.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Japończycy sobie poradzą, oni wiedzą co to dyscyplina. Gorzej jak umrze ktoś kto jest potrzebny dla świata animu.
Na przykład Keiji Fujiwara, który umarł wczoraj.
Ostatnio edytowany przez Shodimaru23 (2020-04-17 19:14:37)
Moja lista anime: klik
Złe wieści zapewne odbije się to na producentach bajek.
https://tvn24.pl/swiat/koronawirus-w-ja … wy-4557002
Spokojnie, niektóre tytuły są opóźnione, ale jeśli chodzi o cały kraj, to nawet nie ma co porównywać tego do Polski. Stan wprowadzony w celu uspokojenia nastrojów w korporacjach (daje on furtkę do odszkodowań i urlopów). Różnica prawna polega na tym, że tam rząd może w wielu przypadkach co najwyżej prosić o coś, a nie nakazywać pod groźbą, bo jest to regulowane przez konstytucję i nikt nie będzie ustanawiał nowego prawa w sprzeczności do niej.
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Japończycy sobie poradzą, oni wiedzą co to dyscyplina. Gorzej jak umrze ktoś kto jest potrzebny dla świata animu.
Szkoda, akurat męscy aktorzy zajebiście podkładają. Kobitki jak dla mnie są zbyt piskliwe
Ostatnio edytowany przez ipos (2020-04-17 23:30:51)
Czytałem, że głównie chodzi o ograniczenie roznoszenia wirusa w trakcie golden week, jak powszechnie wiadomo tam w tym czasie bardzo dużo ludzi robi sobie wakacje. O ile dobrze pamiętam w Japonii bardzo dużo osób starszych mieszka na "prowincji", a jak wiadomo one są najbardziej zagrożone.
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2020-04-18 01:36:47)
ara ara...
Czy tak wiele seriali anime nie było skończonych przed startem sezonu, że tak wstrzymują emisję?
On zmarł na raka.
Byś nie maił filtrów na posty Kamyana to byś wiedział co się dzieje xD
"Late jest nasz"
Strony 1