Nie jesteś zalogowany.
Zatem mam następujące pytanie, czy ktoś ściągał ten 5 odcinek już jakiś czas temu (w sumie wydany został ponad rok temu) i czy wciąż go posiada? Jeśli tak, to prosiłbym, żeby sprawdził, czy w tym odcinku też występują te artefakty. Bo zaczynam obawiam się, ze część danych na FTP zostało uszkodzonych jakimś cudem. Bo dziwne, że dopiero teraz są zgłaszane te problemy.
W każdym razie, co chyba oczywiste, w odcinkach, które mam an dysku, CRC się zgadza i żadnych artefaktów nie ma.
Z tego co sprawdziłem 5 odcinek pobrałem 9 marca.
U mnie też występują 2 sekundowe artefakty w minucie 04:33 a plik różni się CRC.
Nie zauważyłem tego wcześniej z prostego powodu. Miałem się dopiero zabierać za oglądanie tej serii.
Ostatnio edytowany przez Folko (2015-06-10 16:44:42)
Wydaje mi się, że pobierałem jak tylko się ukazał (zazwyczaj tak robię), w każdym razie na liście plików datowanej na styczeń 2015 mam go już na dysku. Są artefakty i nie zgadza się CRC. Animu nie tykam zazwyczaj w czasie wydawania napisów / hardka, czekam na całość.
Ech, niech to diabli. Jak któraś z osób, które mają wszystkie odcinki na dysku, ma chęci i czas, to prosiłbym o sprawdzenie ich CRC (w sumie to robota na raptem 3 minuty, o ile ktoś ma je na dysku) i napisane tutaj, które się nie zgadzają, to wyślę je ponownie.
Mam wszystkie odcinki, tylko w 5 i 10 CRC się nie zgadza.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Mam wszystkie odcinki, tylko w 5 i 10 CRC się nie zgadza.
Dzięki, wyślę je ponownie. Wydaje mi się, że coś jest nie tak z plikami tylko wtedy, gdy zatrzymuję i wznawiam ich wysyłanie, co robię bardzo, bardzo rzadko.
Dobra, wrzuciłem 5 i 10 odcinek ponownie, wszystko sprawdziłem, nie powinno być problemów. Dzięki za odzew.
Planujecie może drugi film?
Tak.
Zgodnie z planami - możecie pobierać film kinowy Nadrubieży.
Zgodnie z planami - możecie pobierać film kinowy Nadrubieży.
Pokaż spoiler
Jest w tym nowy materiał, którego nie było w TV?
LordCrane napisał:Zgodnie z planami - możecie pobierać film kinowy Nadrubieży.
Pokaż spoilerJest w tym nowy materiał, którego nie było w TV?
Akcja filmu dzieje się dokładnie po zakończeniu serii TV.
Przeca to jest sequel.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Filmy kinowe są zasadniczo dwa: Kako-hen (The Past) - recap, którego olaliśmy - i właśnie wydany przez nas Mirai-hen (The Future), który jest bezpośrednią kontynuacją serii TV.
Jak ktoś ma to ja bym bardzo prosił o reupload filmu.
Są napisy na stronie + film do pobrania z torrenta.
Ale mi zależy na oryginalnych hardkach do kolekcji.