Nie jesteś zalogowany.
Jestem nieco zasmucony, że małe wielkie kroki podczas tworzenia/układania relacji zdały się na marne tym bardziej, że akcja momentami toczyła się bardzo powoli jakby najdrobniejsze rzeczy miały mieć ogromne znaczenie w dalszych losach. Szkoda, bo to właśnie ostatnie odcinki najlepiej mi się oglądało. Dzięki za tłumaczenie.
Będą kolejne napisy do Fugou Keiji - Balance:Unlimited?
Ahiru już można kończyć po angielsku?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Trzynasty odcinek Tower of God już na ansi.
Bardzo, bardzo, BARDZO dobra baja ten Tower of God. Ostatnia coraz rzadziej spotyka się serie, które są w pełni spójne logiczne a jednocześnie potrafią zaskoczyć czy nawet chwycić za serce. Widać, że autor planuje dużo na przód.
Każda postać ma swoje własne przekonania i choć pozornie wszyscy mają taki sam cel to wielu bohaterów na swój sposób podchodzi do pojawiających się problemów. Bardzo mi się przykładowo podobało, że osoby, których atutem jest knucie są skłonni zdradzać innych, ale nie dla siebie a żeby pomóc swoim przyjaciołom. Jest to IMO bardziej wiarygodne i jednocześnie nie aż tak dwulicowe - coś pięknego. Główny bohater też choć pozornie przypomina protagonistę dowolnego shunena to prostoliniowość jego przekonań jest porządnie ugruntowana i absolutnie nie wszystko dzięki temu idzie po jego myśli.
Polecam, w jeden dzień obejrzałem cały sezon - naprawdę wciąga. Jak nie ogłoszą wkrótce nowego sezonu to biorę się za komiks.
Dziękuję za tłumaczenie.
Trzydziesty i trzydziesty pierwszy odcinek Ahiru no Sora już na ansi.
Drugi odcinek Fugou Keiji - Balance: UNLIMITED na ansi.