Nie jesteś zalogowany.
elektromaniek napisał:Posiada ktoś Brave witches, chodzi mi o wydanie [Eila] w 720p.
Jutro wrzucę na mega.
Dzięki.
Akan69 napisał:elektromaniek napisał:Posiada ktoś Brave witches, chodzi mi o wydanie [Eila] w 720p.
Jutro wrzucę na mega.
Dzięki.
elektromaniek napisał:Akan69 napisał:Jutro wrzucę na mega.
Dzięki.
Dzięki raz jeszcze.
Próbuję drugi raz. Tym razem w tym temacie, bo może nie każdy czyta codziennie wszystkie posty na forum
Szukam hardków do pierwszego sezonu Shouwy. Tutaj macie temat, by się upewnić o które hardki chodzi:
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=259832
Będę wdzięczny za jakiekolwiek upload, czy to mega czy dysk Google.
szukam napisów do ostatnich 8 odcinków my hero academia sezon 4 ponieważ nie ma ich jeszcze na stronie
z gory dzieki
Wie ktoś gdzie można znaleźć Zegapain z angielskimi napisami? Najlepiej żeby nie ważyło więcej niż 10GB.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Wie ktoś gdzie można znaleźć Zegapain z angielskimi napisami? Najlepiej żeby nie ważyło więcej niż 10GB.
Moje pytanie jest dość proste. Słyszałem opinie, że w ciągu ostatnich kilku sezonów wyszło jakieś epickie anime o wikingach. Czy wie ktoś o jakie anime chodzi?
Zapewne o Sagę winlandzką. Chociaż z tą epickością bym może trochę polemizował.
Ostatnio edytowany przez wtas (2020-09-15 11:19:04)
Dla mnie było epickie. Po ostatnim odcinku byłem w szoku, a antagonista, który jest za razem protagonistą jest takim przekozak badassem, że to poezja. Przed tym odcinkiem było bardzo dobre, ale po nim dodałem to do mojego top10.
Ostatnio edytowany przez Shodimaru23 (2020-09-15 13:54:03)
Moja lista anime: klik
Dla mnie było epickie. Po ostatnim odcinku byłem w szoku, a antagonista, który jest za razem protagonistą jest takim przekozak badassem, że to poezja. Przed tym odcinkiem było bardzo dobre, ale po nim dodałem to do mojego top10.
Ze sposobu jak ten serial był reklamowany myślałem, że głównym bohaterem będzie ten dzieciak. Byłem pozytywnie zaskoczony.
Szukam Vatican Kiseki Chousakan odcinki 1-7 w wersji [Leopard-Raws] a odcinki 8-12 w [Ohys-Raws]. Próbuje to ściągnąć od dłuższego czasu na torrencie ale coś tam mi zaczęło ściągać i brak seedów, więc może to ktoś ma i mógł by wrzucić na coś czy coś? Może też być jakaś inna wersja jeśli jest sprawdzona i pasuje pod napisy będące w bazie.
Poszukuję napisów do Hachimitsu to Clover II ep 11. Z góry dzięki.
Szukam polskiego tłumaczenia Oyasumi Punpun (wiem, wiem, zlicencjonowane, ale raz żem żyd, a dwa - oficjalne tłumaczenie jest tylko do 3 tomu (34 chaptera)). Dream Victims przetłumaczyło do co najmniej 71 chaptera. Na chomikuj jest tylko część (brakuje mi 9, 17-23 i 49-71).
Ostatnio edytowany przez Shaft (2020-10-11 17:49:35)
Są na jakiś bot IRC wrzucane obecne sezonówki?
Witam.
Próbuje namierzyć jakieś przyzwoite napisy do One Punch Man Sezon 2.
Próbowałem oglądać z napisami dostępnymi na stronie, ale jest za dużo własnych interpretacji.
Grupa Fumetsu Subs dość przyzwoite. Znalazłem coś na cda. Może ktoś ma kontakty.
Witam.
Próbuje namierzyć jakieś przyzwoite napisy do One Punch Man Sezon 2.
Próbowałem oglądać z napisami dostępnymi na stronie, ale jest za dużo własnych interpretacji.
Grupa Fumetsu Subs dość przyzwoite. Znalazłem coś na cda. Może ktoś ma kontakty.
Przyzwoitymi nazywać napisy z translatora Google?
Interpunkcja w nich leży, gramatyki tam nie ma.
No i samych napisów ci nie dadzą, z obawy że ktoś ukradnie. (W drugą stronę chyba nie widzą problemu, bo podobno nie maja oporów, by samemu podpisać się pod cudzą pracą.)
Lepszych, od dostępnych tutaj nie znajdziesz.