Nie jesteś zalogowany.
Dziewiąty odcinek Enen no Shouboutai: Ni no Shou już na ansi.
NekoMen napisał:Czy Ore wo Suki nano wa Omae dake ka yo będzie kontynuowane?
Będzie. Pisałem o tym stronę wcześniej.
Coś się rusza w tym temacie? Zaraz stuknie rok, wydanie BD już parę miesięcy siedzi na dysku a dzisiaj dodatkowo wyszła OVA. Nie lubię od połowy serii oglądać z innym tłumaczeniem, ale chyba nie ma wyboru.
Dropnij, to przynajmniej ludzie sobie spokojnie obejrzą gdzieś indziej lub po angielsku, zamiast czekać na napisy, które raczej nie pojawią się do końca tej dekady.
Dziesiąty odcinek Enen no Shouboutai: Ni no Shou już na ansi.
Coś się rusza w tym temacie? Zaraz stuknie rok, wydanie BD już parę miesięcy siedzi na dysku a dzisiaj dodatkowo wyszła OVA. Nie lubię od połowy serii oglądać z innym tłumaczeniem, ale chyba nie ma wyboru.
Dropnij, to przynajmniej ludzie sobie spokojnie obejrzą gdzieś indziej lub po angielsku, zamiast czekać na napisy, które raczej nie pojawią się do końca tej dekady.
Coś się tam rusza, ale powoli z powodu wielu różnych czynników, których nie chce mi się teraz wymieniać. Dropnąć serii nie zamierzam, bo chce ją prędzej czy później skończyć, ale jeśli ktoś ma już dość czekania i chce obejrzeć ją już teraz to nikomu nie bronię, a wręcz polecam przerzucić się na inne suby, bo trochę to jeszcze pewnie potrwa. Ogólnie podziwiam osoby, które są gotowe tak długo czekać na moje subki, bo sam uważam, że nie są tego warte
Jedenasty odcinek Enen no Shouboutai: Ni no Shou już na ansi.
Dwunasty odcinek Enen no Shouboutai: Ni no Shou już na ansi.
Pierwszy odcinek Jujutsu Kaisen już na ansi. No i zaczynamy trochę przedwcześnie przygodę z kolejną, moim zdaniem obiecującą serią. Póki co napki do przedpremierowej wersji pierwszego epka o dosyć wątpliwej jakości obrazu. Tłumaczenie robione na podstawie dosyć kiepskich angielskich subów, mangi oraz własnej, mocno ograniczonej znajomości japońskich zwrotów, no ale myślę, że udało się z tego sklecić logiczną i spójną całość. Miłego oglądania
Trzynasty odcinek Enen no Shouboutai: Ni no Shou już na ansi.
Czternasty odcinek Enen no Shouboutai: Ni no Shou już na ansi. Doszły nowe czcionki, więc polecam zaktualizować.
Przypominam też o pierwszym odcinku Jujutsu Kaisen.
Piętnasty odcinek Enen no Shouboutai: Ni no Shou już na ansi.
Szesnasty odcinek Enen no Shouboutai: Ni no Shou już na ansi.
Siedemnasty odcinek Enen no Shouboutai: Ni no Shou już na ansi.
Osiemnasty odcinek Enen no Shouboutai: Ni no Shou już na ansi.
Dziewiętnasty odcinek Enen no Shouboutai: Ni no Shou już na ansi.
Ostatnio edytowany przez _Crimson_Red_ (2020-11-07 16:19:01)
Dwudziesty odcinek Enen no Shouboutai: Ni no Shou już na ansi. Doszły nowe czcionki, więc polecam zaktualizować.