Nie jesteś zalogowany.
Szesnasty, Siedemnasty i Osiemnasty odcinek 3D Kanojo: Real Girl już na ansi. Miłego seansu.
Do trzech razy sztuka. Piętnasty odcinek 3D Kanojo: Real Girl już na ansi. Doszło sporo fontów, więc polecam pobrać ponownie paczkę z czcionkami. Miłego seansu.
Pokaż spoiler
Dzięki za odcinki! nawet wleciała kolejna paczka!
Wybacz staremu człowiekowi nie te lata już i skleroza boli.
Ale wieczór uratowany!
Jeszcze raz dzięki!
Szesnasty odcinek King's Raid: Ishi wo Tsugumono-tachi już na ansi. Miłego seansu.
Ps. 19-24 odcinek 3D Kanojo: Real Girl już w korekcie, więc będą wkrótce.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2021-01-16 18:15:25)
Siedemnasty odcinek King's Raid: Ishi wo Tsugumono-tachi już na ansi. Miłego seansu.
Po wielu trudach i poświęceniach, łapcie; Dziewiętnasty, Dwudziesty, Dwudziesty pierwszy, Dwudziesty drugi, Dwudziesty trzeci i Dwudziesty czwarty odcinek 3D Kanojo: Real Girl już na ansi. Przy okazji, zaktualizowałem poprzednie odcinki [można uznać to za v2]. Na koniec, chciałbym podziękować kumplowi ~Chunchunmaru za pomoc przy efektach i QC [Jesteś the best ] Miłego seansu.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2021-01-24 18:43:39)
Po wielu trudach i poświęceniach, łapcie; Dziewiętnasty, Dwudziesty, Dwudziesty pierwszy, Dwudziesty drugi, Dwudziesty trzeci i Dwudziesty czwarty odcinek 3D Kanojo: Real Girl już na ansi. Przy okazji, zaktualizowałem poprzednie odcinki [można uznać to za v2]. Na koniec, chciałbym podziękować kumplowi ~Chunchunmaru za pomoc przy efektach i QC [Jesteś the best ] Miłego seansu.
A mi jako najlepszemu fanowi już nie?
Dzięki wielkie za napisy tyle czekałem i się doczekałem!
Kawał dobrej roboty a seans będzie wyborny.
Osiemnasty odcinek King's Raid: Ishi wo Tsugumono-tachi już na ansi. Miłego seansu.
Dziewiętnasty odcinek King's Raid: Ishi wo Tsugumono-tachi już na ansi. Miłego seansu.
Szósty odcinek Jimihen!!: Jimiko wo Kaechau Jun Isei Kouyuu!! już na ansi. Miłego fapania.
Ps. Wiosna tuż za rogiem, więc wypadałoby wybrać coś nowego na warsztat.
=Ankieta nieaktualna=
Ostatnio edytowany przez max-kun (2021-03-06 19:07:19)
Dwudziesty odcinek King's Raid: Ishi wo Tsugumono-tachi już na ansi. Miłego seansu.
Dwudziesty pierwszy odcinek King's Raid: Ishi wo Tsugumono-tachi już na ansi. Miłego seansu.
Dwudziesty drugi odcinek King's Raid: Ishi wo Tsugumono-tachi już na ansi. W odpowiedzi na wiele próśb odnośnie uploadu na CDA, postanowiłem w końcu założyć swój własny kanał i wrzucać na niego wszystkie swoje wstawki ===> https://www.cda.pl/Max-kun . Wybór chwilowo ograniczony, ale stopniowo postaram się ponadrabiać zaległości. Miłego seansu.
Dwudziesty trzeci odcinek King's Raid: Ishi wo Tsugumono-tachi już na ansi. Miłego seansu.
Hardsub CDA
A oto moje plany na wiosnę:
Trzymajcie kciuki, abym dotrwał do końca i niczego nie dropnął