Nie jesteś zalogowany.
KiriPistols napisał:Spokojna głowa, niedługo do tego się wróci heh.
Przez większość czasu był zawał obowiązków, a na dodatek niedawno złapałem wiadomo co, dlatego ciężko mi było i jest się za to ostatnio zabraćZdrówka życzę i na pohybel wiadomo czemu
Dziękuję bardzo
Zapomniałem napisać, że Kemono wczoraj dostało poprawki kolejne. (Dzięki czarus i Kamiyan).
Jako że głównie to były przecinki, to uznałem, że nie będę reuploadował na cda po raz n-ty tego samego odcinka.
Jak już ktoś znajdzie jakieś poważniejsze błędy, to się do tego przymuszę, póki co, enjoy.
Oczywiście będę wdzięczny za dalsze zgłaszanie błędów.
Ostatnio edytowany przez KiriPistols (2021-02-14 00:31:27)
Drugi odcinek Bungou Stray Dogs Wan! jest już dostępny!
Chodźmy oglądać kwiaty!
Do Łaźni!
No i wleciały także napisy do endingu wraz z nową czcionką na MEGA, no i dorzuciłem do pierwszego odcinka napisy do końcowej sceny, których najwidoczniej Crunchyroll nie dodał (chyba).
Miłego oglądania!
No i zapraszam oczywiście tutaj!
Nasza strona na Facebooku
Nasz serwer Discord
Ostatnio edytowany przez KiriPistols (2021-01-23 20:32:52)
Trzeci odcinek Bungou Stray Dogs Wan! jest już dostępny
Operacja chłopiec na posyłki
Znaleziska Kyouki
Pomocny Rampo
No i jak zwykle, zapraszam tutaj!
Nasza strona na Facebooku
Nasz serwer Discord
Pierwsza potwierdzona seria, którą mamy w planach na sezon Wiosna 2021 otrzymała nową visualkę i datę emisji przypadającą na 12 kwietnia o 14:50 naszego czasu. Ujawniono także nazwę endingu: "Mediator".
Informacja z oficjalnego konta na Twitterze
Ostatnio edytowany przez KiriPistols (2021-02-10 14:24:32)
Kolejne odcinki Wojny Planet (Załogi G) są już gotowe!
Odcinek 12: Żałoczny Potwór Ibukron
O, fajnie. Niebawem wezmę się za oglądanie, to pewnie wam skomentuję napisy. Swoją drogą taki pro tip, usuwajcie style, których nie używacie. Są do tego skrypty w Aegi czy tam Kanoite zapewne. Widzę tu ich po 15, a w napisach używanych 2 xD
A to to mi się systemowo przerzuciło czy jakoś tak xD
W sensie, na samym początku było chyba ok, to co potrzebowałem to było, a potem nagle wszystkie style zapisane na kompie się skopiowały do stylów w napisach i tak praktycznie cały czas, przez co szczerze, odechciało mi się to w ogóle ruszać xD
Ale w porządku, od następnych odcinków będę usuwał
Ostatnio edytowany przez KiriPistols (2021-02-13 23:50:16)
A i wiem, że nikt nie pytał, ale wrzuciłem jeszcze raz suby zrobione przeze mnie i FrixySubs do Made in Abyss: Fukaki Tamashii no Reimei, bo za pierwszym razem zwaliłem sprawę przy dodawaniu i dałem, że to "odcinek 1" zamiast zostawić puste pole, i tak to zostało na kilka miesięcy.
Zapewne już i tak większość obejrzała wersję Tecika, ale i tak mimo wszystko to zrobiłem.
Ostatnio edytowany przez KiriPistols (2021-02-14 22:13:44)