Nie jesteś zalogowany.
Duchy przeszłości odzywają się nawet po latach... Ci, których skazano na śmierć, mszczą się zza grobu. Chociaż Balarant i Gilgamesh ogłosiły zawieszenie broni, echo wojny brzmi nadal.
Odcinek 02
Besamir seeduje, więc będzie szybciej niż ostatnio.
Różna rozdziałka specjalnie w tych plikach? Swoją drogą ciekawe, jak wyszedł remaster na BD (i kiedy, jeśli w ogóle, pojawi się rip).
Nie, 2 wersje, zależy kto seeduje.
Swoją drogą ciekawe, jak wyszedł remaster na BD (i kiedy, jeśli w ogóle, pojawi się rip).
Gorzej nie będzie, bo w tych ripach z DVD jest okropny przeplot.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Odcinek 02
Besamir seeduje, więc będzie szybciej niż ostatnio.
Czasówka w endingu do poprawy.
bodzio napisał:Odcinek 02
Besamir seeduje, więc będzie szybciej niż ostatnio.Czasówka w endingu do poprawy.
Faktycznie. Nie oglądałem enda, było kopiuj-wklej z poprzedniego. Zrobi się patcha.
W czeluściach internetu pojawił się 3 odcinek. 4 się tłumaczy, dziś skończę. Jest plan 12 odcinków/12 dni tłumaczenia, chwilowo o dzień do przodu. Zobaczymy, co z tego wyjdzie.
To jakiś zakład?
A ten patch do 2, czy sami mamy sobie zrobić?
Możesz zrobić i tutaj wrzucić. Chcesz poprawiony skrypt?
Edit: Dostałeś na pm.
Hunter Killer napisał:To jakiś zakład?
A ten patch do 2, czy sami mamy sobie zrobić?Możesz zrobić i tutaj wrzucić. Chcesz poprawiony skrypt?
Edit: Dostałeś na pm.
Coś mi się psuje przy tworzeniu. Zawsze w sumie jakieś problemy miałem przy większych plikach. Na razie daje taki, że trzeba sobie samemu zmienić nawę pliku i wszystko wyklikać, klik.
Swoją drogą już nikt nie seeduje 3 odcinka?
Dobra, już sobie pobrałem.
4 ep na internetach.
5 ep wydany.
Po tylu latach wciąż jeszcze Ci się chce?
Na pewno nie tak, jak kiedyś.
A cóż to za pytanie?
Nie bawię tu zbyt długo, ale przez te kilka chwil zdążyłem zauważyć, że dla bodzia, podobnie jak dla tolkienowskiego Drzewca czas płynie w zupełnie w innym wymiarze.
I tylko się zastanawiam, co może oznaczać ta nagle objawiona pochopność?!
To wydanie wzbudza moje wątpliwości z jednego, istotnego powodu: prawdziwy bodzio chodzi spać o 22:00.
A może zbliża się koniec życia kariery, albo coś się święci i tak robi dla niepoznaki bo planuje jakiś dramat lub intrygę. Tak tylko strzelam z nudów.