Nie jesteś zalogowany.
Dnia 1 maja ma ukazac sie nowa stronka oto jej adres www.chronicle.69.pl czy ktos cos wie??
Ciekawe czy fajna i dlaczego dopiero 1 maja.
I ciekawe po co...
Moze pokaza cos nowego. Trzeba poczekac i sie zobaczy jak im pojdzie bo tapetka mi sie podoba:D niech ta strona bedzie chociaz dobrze graficznie to bedzie plus:p Pozdro!
A najciekawsze na czym się skupią i czy będzie jakiś download:P
Racja, Racja chodzisz tapetki i muza.
Ciekawe czy fajna i dlaczego dopiero 1 maja.
Miejmy nadzieję, że tak, bo tych niefajnych mamy aż nadto.
A najciekawsze na czym się skupią i czy będzie jakiś download:P
Racja, Racja chodzisz tapetki i muza.
Jeśli to ma być strona z tzw. "downloadem" to dla mnie mogłoby jej nie być. Takich stron mamy teraz w cholerę i jeszcze więcej. Brakuje za to jakiegoś rzetelnego źródła informacji w polskim wydaniu.
Jeśli to ma być strona z tzw. "downloadem" to dla mnie mogłoby jej nie być. Takich stron mamy teraz w cholerę i jeszcze więcej. Brakuje za to jakiegoś rzetelnego źródła informacji w polskim wydaniu.
Maży ci się PL lang pack na AniDB co nie gracol? - gdyby to było możliwe... Cieszmy się tym co mamy
gracol napisał:Jeśli to ma być strona z tzw. "downloadem" to dla mnie mogłoby jej nie być. Takich stron mamy teraz w cholerę i jeszcze więcej. Brakuje za to jakiegoś rzetelnego źródła informacji w polskim wydaniu.
Maży ci się PL lang pack na AniDB co nie gracol? - gdyby to było możliwe... Cieszmy się tym co mamy
A dlaczego miałoby nie być możliwe? Zaraz skrzykniemy paru userów i serwis stworzymy
zawsze mozna sprobowac wplynac na developerow anidb co by zaimplementowali obsluge jezykow
Petycja? a w sumie na co to nam? Uczta się języków obcych rodacy
Prawda
A ja się wstawię tu za fanami w wieku młodym co dopiero poznają obce języki, nie bądź my egoistami angielki poznaje się w klasie chyba....[baka]nie wiem w podstawówce. A tak by skumać fabułę to chyba się umie po wyjściu z gimnazjum. Chyba że ktoś jedzie na własną rękę z edukacją to umie.
A co tej strony jak ma to być kolejna przeciętna i nudna strona jakich pełno to szkoda fatygi. Nie kapuje niech się wezmą w jedną całość i stworzą coś dużego nawet jak bym miał dawać dotacje zapłacił bym ale niech to będzie "COŚ FAJNEGO,DUŻEGO,I ZAJEBISTEG*!"
Nie czepiaj się słówek to od znanego powiedzenia jest - mądrości narodu
fansuby padną? Uwierz mi, jakby miały paść to sam bym się wziął za wszystko aby to tylko podtrzymać
A tak na serio - znasz więcej angielskiego - lepiej wyjdzie ci tłumaczenie/subowanie (to do wszystkich co robią fastsuby).
Kisiel, ANIdb jako pomoc przy nauce angielskiego?
Czy ja coś takiego napisałem?
Chodziło mi ogólnie o znajomość języka (i to nie tylko angielskiego! dochodzę do takiego wniosku bo niektórzy piszą nie po Polsku tylko po polskiemu).
omg kolejna strona na której pewno nie będzie prawie żadnej treści tylko pełno linków do innych tego typu stron... imho nie ma sensu tworzyć setki różnych serwisów - najlepiej, jakby powstał jeden wielki ogólnopolski takie połączenie tanuki, anfo, ansi, polskiej wersji anidb i jeszcze kilku innych serwisów
pozyjemy zobaczymy
Ostatnio edytowany przez anbu (2006-04-03 23:02:46)
Witam Serdecznie jestem Anbu-Alucard Ghost, redaktor naczelny i założyciel Chronicle [Kronika]. Wasze obawy są uzasadnione ale zapewniam ze Chronicle będzie czymś nowym i świerzym w naszym internacie zamierzamy stawiać na nowatorskie rozwiązanie, zapraszać inne strony do współpracy a nawet do Fuzji oraz zachęcać Fanów by nam pomagali, podrzucali pomysły, pisali artykuły, informowali o nowościach byśmy wszyscy mogli z tego skorzystać i poszerzać naszą pasje. Odpowiem tez na pytanie związane z download'em owszem będzie ale nie w dużym stopniu gdyż jest tyle stron z torrentami i nie tylko, to by nie miało sensu. Nie chcemy także konkurować z żadną inną stroną bo to nie jest nasz Cel. Jeśli macie jakieś pytania albo pomysły co byście chcieli widzieć na stronie piszcie anbualucardghost@interia.pl .
Może podzielisz się z nami informacją: o jakim charakterze będzie ten serwis. Chyba, że to ściśle tajne? :>