Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
bodzio napisał:Odcinek 12, ostatni.
Czas tłumaczenia i wydawania: 13 dni na 12 odcinków. Nieźle, ale mogło być lepiej. Do zobaczenia przy kończeniu innej serii.
Dzięki za napisy to czekamy jutro na drugi odcinek Soukou Kihei Votoms Gen`ei Hen
Takie tempo zabiłoby takiego starego człowieka, jak ja. Ale może od poniedziałku coś pomyślę, na razie zbieram siły.
Takie tam od ~xandrosa: Mellowlink bd box. Ktoś rzucił 80GB rawów. Epki po 6,5GB
Reanimuj kokusia, niech ściąga. xD
Jak się tak komuś bardzo nudzi, mógłby dodać też Mellowlinka do bazy moich wydań na AniDB.
Panie, ale to trzeba przestać burdel robić, bo człowiek nie wie, czy to jeszcze leci i coś dorabiane będzie, czy porzucone na lata, czy już zamknięty rozdział.
A tak serio, będziesz do tego robił wersję w większej rozdziałce do całości?
Widzę, że w zbiorczym wykastrowałeś znowu dwa odcinki 640x480 i znowu cisną się nie tylko pytania. Oj, nie.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
bodzio napisał:Jak się tak komuś bardzo nudzi, mógłby dodać też Mellowlinka do bazy moich wydań na AniDB.
Panie, ale to trzeba przestać burdel robić, bo człowiek nie wie, czy to jeszcze leci i coś dorabiane będzie, czy porzucone na lata, czy już zamknięty rozdział.
A tak serio, będziesz do tego robił wersję w większej rozdziałce do całości?
Widzę, że w zbiorczym wykastrowałeś znowu dwa odcinki 640x480 i znowu cisną się nie tylko pytania. Oj, nie.
Wydałem wszystkie w 640x480. Do innych się nie przyznaję, zwłaszcza że Besowi nie chce się składać większych.
Cała seria na większych to jest złożona dobry miesiąc. xD
Cała seria na większych to jest złożona dobry miesiąc. xD
To wrzuć dla doramy
Besamir napisał:Cała seria na większych to jest złożona dobry miesiąc. xD
To wrzuć dla doramy
A potem ktoś inny BD-rip. Swoją drogą świetny remaster. Na próbę ściągnąłem wersję włoską (chyba), klik. Mało zajmuje i z IRC-a leci, to szybko mogłem sprawdzić. Szkoda, że wtopili napisy.
Strony Poprzednia 1 2 3