Nie jesteś zalogowany.
Yo, takie zapytanie. Jest już dostrępny film Omoi, Omoware, Furi, Furare w dobrej wersji. Masz jakieś plany w najbliższej przyszłości to rozgrzebać? W temacie "Daj znać co tłumaczysz" jesteś tam podstawiony do tego filmu,a tutaj u siebie z kolei nie zauważyłem w planowanych projektach. Jeżeli się pomyliłem to wybacz.
Pierwszy post w tym temacie, sekcja: planowane.
Yo, takie zapytanie. Jest już dostrępny film Omoi, Omoware, Furi, Furare w dobrej wersji. Masz jakieś plany w najbliższej przyszłości to rozgrzebać? W temacie "Daj znać co tłumaczysz" jesteś tam podstawiony do tego filmu,a tutaj u siebie z kolei nie zauważyłem w planowanych projektach. Jeżeli się pomyliłem to wybacz.
Rano sprawdzałem, czy są jakieś wydania i właśnie się pobiera. Rozgrzebię po Kud Wafterze, pewnie jeszcze w tym miesiącu.
I jak pisał Hunter Killer, większość moich planów jest w pierwszym poście. Przy ogłoszeniach wypisuję plany na konkretny sezon i zazwyczaj pomijam powtarzanie filmów, które jeszcze się nie pojawiły w sieci.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
3. odcinek Zombieland Saga Revenge wydany.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 3. Slime Taoshite 300-Nen Shiranai Uchi Ni Level Max Ni Nattemashita wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 4. Sentouin Hakenshimasu wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
4. odcinek Zombieland Saga Revenge wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 4. Slime Taoshite 300-Nen Shiranai Uchi Ni Level Max Ni Nattemashita wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 5. Sentouin Hakenshimasu wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
5. odcinek Zombieland Saga Revenge wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 5. Slime Taoshite 300-Nen Shiranai Uchi Ni Level Max Ni Nattemashita wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 6. Sentouin Hakenshimasu wydany.
Omoi Omoware się robi, powinno być w okolicach środy.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
6. odcinek Zombieland Saga Revenge wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 6. Slime Taoshite 300-Nen Shiranai Uchi Ni Level Max Ni Nattemashita wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 7. Sentouin Hakenshimasu wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
7. odcinek Zombieland Saga Revenge wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 7. Slime Taoshite 300-Nen Shiranai Uchi Ni Level Max Ni Nattemashita wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 8. Sentouin Hakenshimasu wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
8. odcinek Zombieland Saga Revenge wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 8. Slime Taoshite 300-Nen Shiranai Uchi Ni Level Max Ni Nattemashita wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.