Nie jesteś zalogowany.
ok, założyłem konto na anidex, jeszcze powiedz jak zrobić taki skrót jak u ciebie 1-19, bo na tym forum to nie wiem :{
ok, założyłem konto na anidex, jeszcze powiedz jak zrobić taki skrót jak u ciebie 1-19, bo na tym forum to nie wiem :{
W podglądzie wiadomości przed wysłaniem lub przy odpowiedzi na czyjąś wiadomość masz tagi, B<I<U<S<Url... Wybierasz Url, dostajesz komunikat, by dodać adres url, wklejasz link do torka, wciskasz ok, pojawia się okno podaj tytuł, wpisujesz to, co chcesz i ok.
Prościej:
[*=link do czegoś]tutaj nazwa[/*]
zamiast * jest url
ok, spróbuje następnym razem
LInk do mega odcinki 01-29
Sorry z braku miejsca ma Mega muszę usunąć pliki jakby co to na priw
Ostatnio edytowany przez darko (2023-11-04 22:19:40)
Dopiero zauważyłem, ale w engliszu są już odcinki do 52, czyli prawie cała walka z Tereshkovą. Polecam
dzięks za odcinki/napisy
Coś słabo z seedem .
Coś słabo z seedem .
Szło ode mnie 700-800KB, ktoś to pobrał. Reszta zależy od was. Jak uciekacie zaraz po pobraniu - to już nie mój problem.
To niezły as ja od wczoraj cały czas uruchomiony.
Dobra, dokupiłem pakiet neta i znów to wyseeduje :/
Dobra, dokupiłem pakiet neta i znów to wyseeduje :/
Dzięki jak coś to seeda trzymam.
ja już wysłałem 3,4 giga odcinka 23 :}
Przy kolejnych epach potrzymam dłużej na 80-90%, bo to nie pierwszy raz, gdy ktoś pobrał i zaraz uciekł.
Ja zawsze z 5-7 dni wysyłam, tylko trochę późno zaczynam pobierać czyli jako 2-3, to już ciężej mam 100% zdobyć by móc wysyłać.
ja pojedyncze odcinki seduje 2-3 tyg, a batch pierwszych 20 odcinków zaraz będzie miał miesiąc ciągłego sedowania :}
tak jak ranma wisi już 3 mc
a votmsy już 2mc :}
Ostatnio edytowany przez ini (2021-05-24 22:32:18)
Trochę wyżej link do wszystkich odcinków 01-29, będę dodawał kolejne, dopóki mi miejsca starczy
Ostatnio edytowany przez darko (2021-10-06 22:36:53)