Nie jesteś zalogowany.
Kamiyan3991 napisał:bodzio napisał:Jak najbardziej rozumiem, że to jest liche, ale w wypadku mojego neta idealne.
Znaczy, tam jest większy wybór tych mini wstawek.
Wagowo to [ASW] czy [Rom & Rem] się niewiele różnią, a nie powinno być tam takiego problemu z dźwiękiem.Hm... wpisując w wyszukiwarkę na nyaa "Hige o Soru" pokazuje mi tylko wersję QaS i Erai (która waży te 1,3GB). Dopiero jak wpiszę "Hige wo Soru" widzę ASW czy SSA. Ogólnie Rom&Rem odpada, bo pojawia się najpóźniej. A ja siadam o 18 do suba, tłumaczę, wrzucam i zapominam.
Ja polecam wyszukiwać na https://animetosho.org/search?q=Hige+o+Soru tu nie zależnie jak wpiszesz to wyszuka, bo mają katalog Hige o Soru. Soshite Joshikousei o Hirou.
05.
Na wydaniu od SSA. Więc może z dźwiękiem nie będzie problemów, choć obraz i tak nie powala.
I jest miodzio . Jak na jednorazowe obejrzenie.
00:16:03 Chcę coś ustalić. Nadal kochasz Gotu? --> Gotou
Dzięki i czekam na kolejne odcinki.
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
To znowu ja . Do 6. odcinka nic nie pisałem, bo nic nie rzuciło mi się w oczy.
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Dzięki. Na discordzie dostałem jeszcze większą wypiskę
Jak tak dalej pójdzie, to jeszcze skończysz tę bajkę.
Jeszcze tylko trochę, graty z dotychczasową robotę
Ja już dawno zapomniałem jak się uśmiechać.
Jak tak dalej pójdzie, to jeszcze skończysz tę bajkę.
Spokojnie, dropnę przed przed ostatnim epem
W dawnych latach (2006-2008) jak się czekało na eng suby to wydawanie "na bieżąco" nie stanowiło problemu.
Zaczytałem się jednym mango, zostało mi 200 chapterów, więc w tym tygodniu epka ode mnie nie będzie
Coś nie mogę wrzucić torka na anidexa, może jutro po pracy się uda. Gdybym miał podsumować ten ostatni odcinek: