Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Zawsze przynoś pistolet na zaplanowaną walkę na miecze!
Korporacja Kisaragi panuje prawie nad całym światem. Niegdyś podziemna, kryminalna grupa, teraz światowa potęga zdecydowała, by swoje żądze władzy przenieść w kosmos. W wyniku losowania misję infiltracyjną planety kosmitów otrzymał Agent Sześć. Pierwszą rzeczą, jaką robi na obcym świecie, jest przerwanie świętego rytuału… i robi to w najbardziej upokarzający sposób, jaki można sobie wyobrazić.
Upokorzony i żądny awansu agent, musi uporać się z inną złą organizacją, która już działa na tej planecie. Jakaś armia Władcy Demonów czy coś w tym stylu… Za kogo oni się mają?! Na tym świecie nie ma miejsca na dwie, złe organizacje!
Odcinek 1
Odcinek 2
Odcinek 3
Odcinek 4
Odcinek 5
Odcinek 6
Odcinek 7
Odcinek 8
Odcinek 9
Odcinek 10
Odcinek 11
Odcinek 12
Ostatnio edytowany przez Fraxes (2021-07-06 04:31:04)
Odcinek pierwszy dostępny na ansi, jeżeli znajdziecie jakiś błąd albo będziecie mieli wątpliwości - piszcie, z góry dziękuję!
W sumie zapomniałem się wcześniej zapytać, chcecie również muxa? (o ile ktoś to czyta xD)
W sumie zapomniałem się wcześniej zapytać, chcecie również muxa? (o ile ktoś to czyta xD)
Czytam większość wypocin.
Jak dla mnie możesz dodawać mux'y i nie musisz, jak co to ja preferuje wydania [Judas], [Cleo] [HR] (ale to pod koniec sezonu), [Anime Time], [EMBER], [ASW], [QaS] czyli większość tych mniejszych wydań w 1080p, szczególnie co można znaleźć na https://animetosho.org/.
Ale i tak ja wolę poczekać na cały sezon i obejrzeć hurtem całość.
Ostatnio edytowany przez moszter (2021-06-12 08:03:20)
Odcinek 3. wydany, miłego senasu!
Czwóreczka wydana!
6. odcinek wydany!
Ostatnio edytowany przez Fraxes (2021-05-11 00:09:09)
Odcinek 7. wydany! Sory, że tak późno, ale jes jak jes.
W końcu! Ósmy odcinek wydany!
Hej, hej, dziewiątka wydana!
Jedenastka wydana!
A jakby co błędy podesłane przez @YaReX95 poprawię podczas podmianki na wersję BD, przy okazji dziękuję bardzo za wypiskę.
Strony 1