Nie jesteś zalogowany.
Jedenasty odcinek Seijo no Maryoku wa Bannou Desu już na ansi. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Ostatnio edytowany przez max-kun (2021-06-26 16:24:17)
Dwunasty, a zarazem ostatni odcinek Koi to Yobu ni wa Kimochi Warui już na ansi. Dzięki wielkie za seans z moimi wypocinami, jak i za regularne wypiski błędów, czy to na nazi czy discordzie. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Ostatnio edytowany przez max-kun (2021-06-26 16:22:40)
Plany wydawnicze na lato:
Dwunasty, a zarazem ostatni odcinek Mashiro no Oto już na ansi. Wielkie dzięki za wytrwanie do końca z moimi wypocinami. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Ostatnio edytowany przez max-kun (2021-06-26 13:31:30)
Pierwszy-drugi odcinek Mahouka Koukou no Rettousei: Raihousha-hen już na ansi. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Ostatnio edytowany przez max-kun (2021-06-21 15:35:25)
Dwunasty, a zarazem ostatni odcinek Seijo no Maryoku wa Bannou Desu już na ansi. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Dzięki za napisy, wykonałeś kawał dobrej roboty, a co do serii mi przypadła do gustu polecam.
Pierwszy-trzeci odcinek Ookami-san wa Taberaretai już na ansi. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Dziś na CDA doszło do awarii, przez którą wszystkie wstawki z dwóch ostatnich tygodni zrobiły . Do czasu aż tego nie naprawią, nie przewiduję reuploadów, więc musicie się zadowolić samymi napisami lub softami z google. Bez odbioru.
Dziś na CDA doszło do awarii, przez którą wszystkie wstawki z dwóch ostatnich tygodni zrobiły . Do czasu aż tego nie naprawią, nie przewiduję reuploadów, więc musicie się zadowolić samymi napisami lub softami z google. Bez odbioru.
Już działa, byczq.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Trzeci-czwarty odcinek Mahouka Koukou no Rettousei: Raihousha-hen już na ansi. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Piąty-szósty odcinek Mahouka Koukou no Rettousei: Raihousha-hen już na ansi. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Ostatnio edytowany przez max-kun (2021-06-28 13:30:42)
no i fajnie, TYLKO NAPISZ JAK MAM TE MUXY POBRAĆ, klikając na nie nie mogę, a jak wkleiłem link do jdowladera to piszę że 0/6
czyli jakby tych plików w ogóle nie było :{
no i fajnie, TYLKO NAPISZ JAK MAM TE MUXY POBRAĆ, klikając na nie nie mogę, a jak wkleiłem link do jdowladera to piszę że 0/6
czyli jakby tych plików w ogóle nie było :{
Bo wygląda na to, że google je usunęło. Jutro spróbuje zrobić reupload.
Pierwszy-drugi odcinek XL Joushi już na ansi. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Trzeci-czwarty odcinek XL Joushi już na ansi. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Siódmy-ósmy odcinek Mahouka Koukou no Rettousei: Raihousha-hen już na ansi. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Piąty-szósty oraz siódmy-ósmy odcinek XL Joushi już na ansi. Koniec. Dzięki wielkie za pomoc przy projekcie koledze ~Abyssowi. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Pierwszy odcinek Mahouka Koukou no Yuutousei już na ansi. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Ostatnio edytowany przez max-kun (2021-07-24 09:47:35)
Pierwszy odcinek Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu już na ansi. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Ostatnio edytowany przez max-kun (2021-07-23 20:40:45)