Nie jesteś zalogowany.
Odcinek 9. Sentouin Hakenshimasu wydany.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
9. odcinek Zombieland Saga Revenge wydany.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 9. Slime Taoshite 300-Nen Shiranai Uchi Ni Level Max Ni Nattemashita wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 10. Sentouin Hakenshimasu wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Witam, pytanie czy macie zamiar przetłumaczyć
"Kyuukyoku Shinka Shita Full Dive RPG ga Genjitsu yori mo Kusogee Dattara" ?
"Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?" - Jak chodzi o te anime to nawet mogę załatwić napisy po angielsku
jak byłby jak problem bo mam [KH]
Ostatnio edytowany przez KyssS (2021-06-07 22:38:47)
10. odcinek Zombieland Saga Revenge wydany.
Witam, pytanie czy macie zamiar przetłumaczyć
"Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?" - Jak chodzi o te anime to nawet mogę załatwić napisy po angielsku
jak byłby jak problem bo mam [KH]
Pewnie, będą jutro. Z własnymi projektami się nie wyrabiam od półtora sezonu, ale oczywiście wezmę coś, czego nawet nie planuję oglądać.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
10. odcinek Zombieland Saga Revenge wydany.
KyssS napisał:Witam, pytanie czy macie zamiar przetłumaczyć
jak byłby jak problem bo mam [KH]Pewnie, będą jutro. Z własnymi projektami się nie wyrabiam od półtora sezonu, ale oczywiście wezmę coś, czego nawet nie planuję oglądać.
Bardzo szorstko do tego podszedłeś ale thx za odp i dosadną odpowiedz.
już więcej nie będę pytać ...
przepraszam ze zawracam głowę
Ostatnio edytowany przez KyssS (2021-06-12 21:20:21)
Odcinek 10. Slime Taoshite 300-Nen Shiranai Uchi Ni Level Max Ni Nattemashita wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 11. Sentouin Hakenshimasu wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
11. odcinek Zombieland Saga Revenge wydany.
Postaram się przez weekend dokończyć rozpoczęte projekty i wrzucić jakieś informacje o kolejnym sezonie. Niestety, większość się znów powtórzy, ale tak wyszło. Latem będę miał więcej czasu.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 11. Slime Taoshite 300-Nen Shiranai Uchi Ni Level Max Ni Nattemashita wydany.
Odcinek 12. Sentouin Hakenshimasu wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Film Omoi, Omoware, Furi, Furare wydany.
OVA Kud Wafter wydane.
Masz może w planach Shiroi Suna no Aquatope?
Ogłoszenia po południu.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Pora na ogłoszenia.
Coś poza sezonówkami powinno się jeszcze pojawić w tym miesiącu.
Ostatnie dwa sezony miałem sporo na głowie i nie miałem sił na fansuby, więc latem będę nadrabiał zaległe projekty z zimy i wiosny.
Mushoku zostało przesunięte na jesień i została tylko jedna bajka.
Tak, rorek, trafiłeś w jedyną serię, która mi podeszła, Shiroi Suna no Aquatope.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
12. odcinek Zombieland Saga Revenge wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 12. Slime Taoshite 300-Nen Shiranai Uchi Ni Level Max Ni Nattemashita wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
OVA Jaku-Chara Tomozaki-kun wydane.
Odcinek 1. Shiroi Suna No Aquatope wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 2. Shiroi Suna No Aquatope wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 3. Shiroi Suna No Aquatope wydany.
Brakujące specjale do Saki wydane.
Od tego tygodnia powinienem mieć luźniej w pracy przez następne 3-4 miesiące, więc zacznie pojawiać się więcej zaległości.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Odcinek 4. Shiroi Suna No Aquatope wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.