Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Zapraszamy do zamieszczania nowinek ze świata i z Polski.
z różnorodnych tematów?
informatyka
manga
piłka nożna
polityka etc.?
Czy tylko ze swiata M&A?
EDIT:
Ale jak dobrze wiemy... Hydepark -> o WSZYSTKIM i o NICZYM (czyli wszystko co inne od Mangi i Anime wraz z tym)
Ostatnio edytowany przez n0need (2006-04-04 22:37:11)
Dział jest przeznaczony głównie do umieszczania wszelakich aktualności ze świata manga/anime/Japonia/konwenty itp.
ANSI to serwis z napisami do azjatyckich filmów anime, trzymajmy się więc mniej więcej tego tematu
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-04-04 22:28:07)
Imperare sibi maximum est imperium
A no właśnie! Ostatnio widziałam na stronie Waneko zapowiedź nowej mangii, która ma się ukazać już wkrótce w naszym kraju. Co ciekawe, wydawcy piszą, że jest on pierwszy, gdzie owa historia zostanie wydana, to coś nowego . Tytuł mangii Cat Shit Onegii
A tu link do pierwszej strony poświęconej tej mandze: Cat Shit Onegii
Ostatnio edytowany przez ninussa (2006-04-04 22:46:12)
Nie chcę peszyć, ale jeśli chcemy o czymś informować to powinniśmy chyba w tym dziale zakładać nowe tematy, a nie dopisywać do tego. Myślę, że Twórcy mieli podobną koncepcję.
BTW, a już myślałem, że będziemy dyskutować o poważnych problemach współczesnego świata.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Aha... to może jeszcze zrobimy kopię najlepszej strony z aktualnościami co? Mam na myśli Nową Gildię. Do tego jestem pewien że 90% nowości do tego działu, użytkownicy będą brać stamtąd. Więc pytam się... Czy był sens robić taki dział?
PS: Nie mówię oczywiście o takich co naprawdę wygrzebują najświerzsze wieści. Tak jak to było z Final Fantasy Drink - takich jak najwięcej chcemy.
Aha... to może jeszcze zrobimy kopię najlepszej strony z aktualnościami co? Mam na myśli Nową Gildię. Do tego jestem pewien że 90% nowości do tego działu, użytkownicy będą brać stamtąd. Więc pytam się... Czy był sens robić taki dział?
Są i inne serwisy. A nawet jeśli będą "ściągane", nie mówimy o kopiowaniu treści, to co? W końcu mamy dział, by porozmawiać między sobą o najnowszych premierach, zapowiedziach, wydarzeniach etc. Można było to robić w Hydeparku, jednak wydzielenie "specjalnego miejsca" było dobrym pomysłem. dla Pomysłodawcy.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-04-04 23:18:02)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
ja bym z checia podyskutowal wlasnie przy twojej koncepcji, o waznych problemach, rzeczach na topie (swiatowych, nie wiem jak to ujac slowami ), o informacjach na miare zlota, M&A to dajmy na plan, ktory jest po ostatnim...
Ostatnio edytowany przez n0need (2006-04-04 23:20:11)
A no właśnie! Ostatnio widziałam na stronie Waneko zapowiedź nowej mangii,
Więc załóż nowy wątek to będzie dobry news
BTW, a już myślałem, że będziemy dyskutować o poważnych problemach współczesnego świata.
Zawsze możesz o nich podyskutować w dziale 'o wszystkim i niczym'
jestem pewien że 90% nowości do tego działu, użytkownicy będą brać stamtąd. Więc pytam się... Czy był sens robić taki dział?
Jak już pisał Winged, nie sądzę by tak się stało, ANSI ma tylu swoich użytkowników, że nie grozi nam zalew newsów z tylko jednego źródła
dla Pomysłodawcy.
Dzięki
Można gdać o wszystkim np. czy pokój na bliskim wschodzie jest nożliwy?
Od tego jest przecież Hyde Park.
Czasami odnoszę wrażenie, że ludzie nie czytają tego, co już zostało napisane.
Strony 1