Nie jesteś zalogowany.
Jedenasty odcinek Mahouka Koukou no Yuutousei już na ansi. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Moje plany na sezon jesień 2021.
I przy okazji małe ogłoszenie. Z początkiem kolejnego sezonu zaprzestaje udostępniać napisy na stronie animesub. Temat na forum będzie służył jedynie jako tablica ogłoszeń. Po link do muxów i napisów zapraszam na mojego discorda.
to smuty :{
a co z takimi starymi grzybami jak ja ?
co nie używają discorda ?
cyfrowe wykluczenie ? :{{
Pierwszy odcinek Scrapped Princess już dostępny. Napisy do pobrania dostępne wyłącznie na moim discordzie. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Dwunasty, a zarazem odcinek Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu już na ansi. Widzimy się w 2 sezonie, który został oficjalnie zapowiedziany. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Dwunasty, a zarazem odcinek Tsuki ga Michibiku Isekai Douchuu już na ansi. Widzimy się w 2 sezonie, który został oficjalnie zapowiedziany. Miłego seansu.
Hardsub CDA
MuxPokaż spoiler
Dziękuję za odcinek, jak i całą serię
Pierwszy film kinowy Hakuouki: Kyoto Ranbu, w wersji odświeżonej [nowa korekta + poprawiony ts] już na ansi. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Film kinowy ARIA The Crepuscolo już dostępny. Napisy do pobrania dostępne wyłącznie na moim discordzie. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Ostatnio edytowany przez max-kun (2021-09-25 18:14:23)
Dziesiąty-dwunasty odcinek Ore, Tsushima już na ansi. -Koniec -. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Że tak zapytam co z dwoma ostatnimi odcinkami Mahouki?
W korekcie są, więc pewnie na dniach wrzucę.
Dwunasty odcinek Mahouka Koukou no Yuutousei już na ansi. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Trzynasty, a zarazem ostatni odcinek Mahouka Koukou no Yuutousei już na ansi. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Dzięki za dwa ostatnie odcinki jak i całą serię
Jest szansa że Mahouka Koukou no Rettousei: Tsuioku Hen także otrzymania tłumaczenie w twoim wykonaniu?
A tego to jeszcze nie wiem. Trzeba wpierw poczekać na oficjalne ogłoszenie formatu [seria tv czy kinówka], a później pożyjemy, zobaczymy.
dzięki za Mahouka Koukou no Yuutousei :}}
Prey napisał:Dzięki za dwa ostatnie odcinki jak i całą serię
Jest szansa że Mahouka Koukou no Rettousei: Tsuioku Hen także otrzymania tłumaczenie w twoim wykonaniu?A tego to jeszcze nie wiem. Trzeba wpierw poczekać na oficjalne ogłoszenie formatu [seria tv czy kinówka], a później pożyjemy, zobaczymy.
Różne strony poświęcone animu piszą, że to będzie "tv anime" więc chyba nie kinówka, ale kto cie tam wie w sumie.
Drugi odcinek Scrapped Princess już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Trzeci odcinek Scrapped Princess już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Drugi film kinowy Hakuouki: Shikon Soukyuu, w wersji odświeżonej już na ansi. Dzięki wielkie koleżance Mikacz za odrakowienie napisów do obu kinówek, jesteś wielka! Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Pierwszy odcinek Deji Meets Girl już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux