Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Jestem zachwycony po raz pierwszy oglądam całego DB od pierwszej serii i to właśnie wasze wydanie. Po klasycznej serii poleciałem nie Z ale Kai bo nie ma fillerów. Super czeka w kolejce jak Kaia dokończycy a to już blisko. Gratuluję Panowie bo projekt ogromny a wam wyszedł z tego mega koks.
Dzięki, staramy się.
Dzięki za całą wasza włożona pracę, jestem z wami już od 8 lat i podziwiam wasze zaangażowanie w ten projekt i czekam aż w końcu wydacie GT, truskawkę na torcie
Będziecie świętować jak wypuścicie ostatni odcinek?
Jeszcze trochę rzeczy z DB do potłumaczenia i porobienia zostało, więc jakoś tego nie czuję, że coś kończymy
Jeszcze trochę rzeczy z DB do potłumaczenia i porobienia zostało, więc jakoś tego nie czuję, że coś kończymy
Dragon Ball GT, siamo tutti qui!
Dzięki wielkie za całą Zetke
Gratuluję, to teraz pewnie reszta kinówek i GT. Pewnie SAGA z Buu dostanie jeszcze batcha z torrentów z V2? Wydacie jeszcze raz kinówki po Kai i Z? Battle of Gods i Freeze? To jest moja pierwsze obejrzenie Z w postaci Kai'a. Jak byłem dzieckiem to nie oglądałem Z na RTL 7 bo mnie nie jarało to anime. Wasze wydanie to moje pierwsze obejrzenie całego DB od młodego Goku po Kai i kinówki które wydaliście. Teraz zacznę DB Super.
Ostatnio edytowany przez kiba01 (2021-11-07 21:58:42)
Gratki
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Gratuluje zakończenia kolejnej wspaniałej serii.
Chciałbym to kiedyś obejrzeć w całości i przypomnieć sobie czasy, gdy wkręciwszy się w serię spędzałem całe dnie oglądając odcinek za odcinkiem.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11