Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
18. odcinek.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
19. odcinek.
Mam wrażenie, jakby Nezuko wprowadzili tylko dla tego odcinka.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
20. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
21. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
22. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
11:32 - zabiję się
raczej on grozi śmiercią
23. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
24. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
25. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
26. odcinek. Seria zakończona, zostało czekać na film i dalsze zapowiedzi.
Bajka całkiem dobra, choć na ocenę z mala według mnie nie zasługuje: brak oryginalności, lekko irytujące postaci i brak zdecydowania co do natury demonów. Mimo wszystko nadal jedna z lepszych pozycji w gatunku.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Można jakoś pobrać wszystkie odcinki na raz?
Można jakoś pobrać wszystkie odcinki na raz?
W spoilerze jest link do folderu ( "Odcinki:").
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dzięki za tłumaczenie. Obejrzałem prawie za jednym zamachem ale mam pytanko techniczne. Czy będzie wersja 1080p?
Dzięki za tłumaczenie. Obejrzałem prawie za jednym zamachem ale mam pytanko techniczne. Czy będzie wersja 1080p?
Dopiero w tym sezonie przeszedłem na wydawanie podwójnych wersji odcinków. Do wcześniej wydanych serii wersja 1080p pojawi się dopiero przy reedycji BD.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Pojawił się film.
Pozostaje czekać na drugi sezon, ponoć ma być w tym roku.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Pierwszy odcinek telewizyjnego Pociągu Nieskończoności wydany.
Ten odcinek jest wstępem do filmu, pozostałe sześć najpewniej będzie jedynie jego pociętą wersją.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
1. odcinek Yuukaku-hen.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
2. odcinek.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
2. odcinek.
Pokaż spoiler Screen na zachętę
Przepraszam, ale w odnośniku do odcinka 02 jest odcinek [DA-Subs]Mushoku Tensei Isekai Ittara Honki Dasu - 22 720p.
A w projekcje "Mushoku Tensei Isekai Ittara Honki Dasu" jest zaginiony odcinek 02 "Kimetsu No Yaiba Yuukaku-hen".
To tak w ramach kontroli koleżeńskiej;
Ostatnio edytowany przez krzymaj (2021-12-13 09:00:30)
Wiem, że nic nie wiem...
Kurcze ... to jednak coś wiem!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna