Nie jesteś zalogowany.
Pierwszy odcinek Yamitsuki Mura Melty Limit The Animation [+18] już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Ostatnio edytowany przez max-kun (2022-04-09 13:23:57)
Pierwszy- dwunasty odcinek Deji Meets Girl w wersji BD już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Szósty-ósmy odcinek Kono Oto Tomare! w wersji BD już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Dziewiąty-dziesiąty odcinek Kono Oto Tomare! w wersji BD już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Drugi odcinek Otome Game Sekai wa Mob ni Kibishii Sekai desu już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Pierwszy odcinek Fuma no Kojiro - Yasha-hen już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Pierwszy odcinek Honzuki no Gekokujou: Shisho ni Naru Tame ni wa Shudan o Erande Iraremasen S3 już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Ostatnio edytowany przez max-kun (2022-04-19 10:50:15)
Drugi odcinek Fuma no Kojiro - Yasha-hen już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Cześć Max chciałem zapytać cię anime "Saiki Kusuo no Psi-nan" które posiadasz na swoim kanale CDA.
Kiedyś lata temu chciałem zawsze to sobie obejrzeć po latach chciałem do tego zasiąść patrzę, że jest ono u ciebie, ale no właśnie widzę na anime list ze jest 120 odcinków koło 5 minut. Wszedłem sobie na jedną ze stron on line anime by sprawdzić jak to jest u nich. Patrze 2 odcinki przetłumaczone ze 120 ok wchodzę patrzę to samo co ty masz 1 odcinek tzn jest to ten sam obraz nie że tekst. patrze jest też po ang i tam jest tylko 5 minut widzę że ta 5 minutówka zaczyna się tak samo jak twoje 20 minut tego anime i tu pytanie.
Czy te 120 odcinków anime to jest to samo co ty masz na swojej stronie CDA zawarte w 24 odcinkach? bym mógł sobie to śmiało zobaczyć, i pytanie jak wygląda sprawa 2 sezonu chyba go nie tłumaczyłeś nie? pozdrawiam
Cześć Max chciałem zapytać cię anime "Saiki Kusuo no Psi-nan" które posiadasz na swoim kanale CDA.
Kiedyś lata temu chciałem zawsze to sobie obejrzeć po latach chciałem do tego zasiąść patrzę, że jest ono u ciebie, ale no właśnie widzę na anime list ze jest 120 odcinków koło 5 minut. Wszedłem sobie na jedną ze stron on line anime by sprawdzić jak to jest u nich. Patrze 2 odcinki przetłumaczone ze 120 ok wchodzę patrzę to samo co ty masz 1 odcinek tzn jest to ten sam obraz nie że tekst. patrze jest też po ang i tam jest tylko 5 minut widzę że ta 5 minutówka zaczyna się tak samo jak twoje 20 minut tego anime i tu pytanie.
Czy te 120 odcinków anime to jest to samo co ty masz na swojej stronie CDA zawarte w 24 odcinkach? bym mógł sobie to śmiało zobaczyć, i pytanie jak wygląda sprawa 2 sezonu chyba go nie tłumaczyłeś nie? pozdrawiam
Dobrze rozumiesz, te 120 krótkich, 5 minutowych odcinków upchali w 24 odcinki - czyli w 1 sezon, który mam na swoim CDA. 2 i 3 sezonu nie robiłem, bo tłumaczenie jest dostępne na Netflxie. Poza tym i tak ta seria jest mega ciężka do tłumaczenia [zwłaszcza to zasługa ts-u].
Trzeci odcinek Otome Game Sekai wa Mob ni Kibishii Sekai desu już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Trzeci odcinek Fuma no Kojiro - Yasha-hen już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Drugi odcinek Honzuki no Gekokujou: Shisho ni Naru Tame ni wa Shudan o Erande Iraremasen S3 już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Piąty-szósty odcinek Koi Suru Tenshi Angelique - Kagayaki no Ashita już dostępne. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Siódmy-ósmy odcinek Koi Suru Tenshi Angelique - Kagayaki no Ashita już dostępne. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Dziewiąty-dziesiąty odcinek Koi Suru Tenshi Angelique - Kagayaki no Ashita już dostępne. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Czwarty odcinek Otome Game Sekai wa Mob ni Kibishii Sekai desu już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Jedenasty-trzynasty, ostatni odcinek Koi Suru Tenshi Angelique - Kagayaki no Ashita już dostępne. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Dziesiąty odcinek Tsuki to Laika to Nosferatu w wersji BD już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Jedenasty odcinek Tsuki to Laika to Nosferatu w wersji BD już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux