Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6
https://i.imgur.com/QPBUPCt.jpg
Gdyby tylko ktoś inny machnął się na swoje życie z tym... ja to już google translator w stanie spoczynkowym.
Podłubię trochę, zobaczymy jaki koszmarek z tego wyjdzie. Zalecam jednak uzbroić się w działo fal... znaczy cierpliwość.
Jest komplet już
Witam mam takie pytanie odnosnie Space Battleship Yamato czy wersja z 74 i ten remake 2199 maja jakas roznice odnosnie fabuly czy jest to tylko remake graficzny?
Witam mam takie pytanie odnosnie Space Battleship Yamato czy wersja z 74 i ten remake 2199 maja jakas roznice odnosnie fabuly czy jest to tylko remake graficzny?
Główna oś fabularna pozostaje bez zmian, ale już poszczególne odcinki/rozwiązania historii bywają mniej lub bardziej odmienne. Czasem całkiem przerobione, a innym razem po prostu przedstawione tak, by miały więcej sensu. Zdecydowanie polecam poznać obie, a jeśli stara grafika przeszkadza/nie lubi się aż tak tematu, to tylko nową, bo naprawdę daje radę.
Wiesz grafika mi nie przeszkadza sam niedawno skonczylem pierwszego Macrossa. A sa moze suby do tej wersji 74. Bo 2199 lezy juz na hdd`ku
Wiesz grafika mi nie przeszkadza sam niedawno skonczylem pierwszego Macrossa. A sa moze suby do tej wersji 74. Bo 2199 lezy juz na hdd`ku
Klik.
Dziekuje Panu juz biore sie za sciaganie bedzie co ogladac po zaliczeniu Macross`ow
Witam po raz kolejny i wiem ze nie powinno pisac sie postow pod postami ale takie pytanko ktos moze zabral sie za 2 sezon Uchuu Senkan Yamato bo widzialem ze w necie sa jakies wzmianki na temat kontunuacji lecz subow nie ma
Witam po raz kolejny i wiem ze nie powinno pisac sie postow pod postami ale takie pytanko ktos moze zabral sie za 2 sezon Uchuu Senkan Yamato bo widzialem ze w necie sa jakies wzmianki na temat kontunuacji lecz subow nie ma
jeśli masz na myśli serię SPACE BATTLSHIP YAMATO 2202: Warriors of Love, to napisy są w tym wątki pod którymś z postów.
gumstg86 napisał:Witam po raz kolejny i wiem ze nie powinno pisac sie postow pod postami ale takie pytanko ktos moze zabral sie za 2 sezon Uchuu Senkan Yamato bo widzialem ze w necie sa jakies wzmianki na temat kontunuacji lecz subow nie ma
jeśli masz na myśli serię SPACE BATTLSHIP YAMATO 2202: Warriors of Love, to napisy są w tym wątki pod którymś z postów.
Dokładnie to poprzedni.
Dragon23 napisał:gumstg86 napisał:Witam po raz kolejny i wiem ze nie powinno pisac sie postow pod postami ale takie pytanko ktos moze zabral sie za 2 sezon Uchuu Senkan Yamato bo widzialem ze w necie sa jakies wzmianki na temat kontunuacji lecz subow nie ma
Dokładnie to poprzedni.
To mam chodzilo mi o ta wersje z 1978:)
Takowej chyba nie ma.
Takowej chyba nie ma.
Tlumaczenia nie ma ale sam drugi sezon jest
elektromaniek napisał:Takowej chyba nie ma.
'
Poprzednia seria ma sporo kontynuacji
Ostatnio edytowany przez Dragon23 (2022-05-22 18:48:59)
gumstg86 napisał:elektromaniek napisał:Takowej chyba nie ma.
'
Ja pierdziele to jest prawie tak rozbudowane jak seria Gundama Oo. A myslalem ze sa to 2 serie kilka OVA i jakies filmy. A tutaj sie okazuje ze jest to bardziej zlozone. I pewnie nie dozaliczenia dla czlowieka nie znajacego biegle angielskiego
Dragon23 napisał:gumstg86 napisał:Tlumaczenia nie ma ale sam drugi sezon jest
'
Ja pierdziele to jest prawie tak rozbudowane jak seria Gundama Oo. A myslalem ze sa to 2 serie kilka OVA i jakies filmy. A tutaj sie okazuje ze jest to bardziej zlozone. I pewnie nie dozaliczenia dla czlowieka nie znajacego biegle angielskiego
Lata temu też miałem taki problem, ale oglądając filmy, seriale i anime z napisami angielskimi sam w końcu się nauczyłem, a w szkole miałem język niemiecki z którego na szczęście nic nie pamiętam
gumstg86 napisał:Dragon23 napisał:Ja pierdziele to jest prawie tak rozbudowane jak seria Gundama Oo. A myslalem ze sa to 2 serie kilka OVA i jakies filmy. A tutaj sie okazuje ze jest to bardziej zlozone. I pewnie nie dozaliczenia dla czlowieka nie znajacego biegle angielskiego
Lata temu też miałem taki problem, ale oglądając filmy, seriale i anime z napisami angielskimi sam w końcu się nauczyłem, a w szkole miałem język niemiecki z którego na szczęście nic nie pamiętam
Niestety za stary juz jestem moze i ogarniam angielski ale brak mi ogarniecia szybkiej translakcji a takowa jest potrzebna przy ogladaniu filmow:P
Niestety za stary juz jestem moze i ogarniam angielski ale brak mi ogarniecia szybkiej translakcji a takowa jest potrzebna przy ogladaniu filmow:P
Gdybyś ogarnął, miałbyś otworzone wrota do masy pozycji. Odpowiadając bardziej na twoje pytanie, szkoda, że nie ma remasteru jak do pierwszego sezonu, bo to by zdecydowanie skłoniło do tworzenia subów. Nie chodzi o to, że mi kreska przeszkadza, ale zwyczajnie wiele już dostało i trochę mnie dziwi, że tu zwlekają. Czyżby od pierwszej serii się słabo sprzedał?
gumstg86 napisał:Niestety za stary juz jestem moze i ogarniam angielski ale brak mi ogarniecia szybkiej translakcji a takowa jest potrzebna przy ogladaniu filmow:P
Gdybyś ogarnął, miałbyś otworzone wrota do masy pozycji. Odpowiadając bardziej na twoje pytanie, szkoda, że nie ma remasteru jak do pierwszego sezonu, bo to by zdecydowanie skłoniło do tworzenia subów. Nie chodzi o to, że mi kreska przeszkadza, ale zwyczajnie wiele już dostało i trochę mnie dziwi, że tu zwlekają. Czyżby od pierwszej serii się słabo sprzedał?
Czyli Sezon 2 Uchuu Sekan Yamato i ten 2205 to dwa rozne seriale?
Mam nadzieję, że jacyś dobrzy fansubersi jeszcze raz przetłumaczą te bajki na swój ojczysty język. Tłumaczenie sprawiało mi dużo frajdy i było mi trochę smutno, kiedy je skończyłem, ale to najlepsze rozwiązanie. roblox toy codes mobdro
Ostatnio edytowany przez thaleszop (2023-01-17 11:46:19)
Witam.
Odkopię trochę temat. Posiadacie może napisy do trzeciego sezonu Space Battleship Yamato 2205?
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6