Nie jesteś zalogowany.
3
Hoshi no Samidare
Tagi: przygodowe, akcja, komedia, dramat, zjawiska nadprzyrodzone
Yuuhiego Amamiyę odwiedza jaszczurka snująca niedorzeczną opowieść, sir Noi Crezant. Mówi, iż potężny mag Animus zamierza zniszczyć Ziemię za pomocą ciasteczkowego młota, a on musi temu zapobiec. Oczywiście chłopak stara się trzymać od tego z dala, ale nieprzewidywalna księżniczka, Samidare Asahina, i ataki sług czarnoksiężnika nie pozwalają mu pozostać w tej walce naturalnym.
W przygodzie swojego życia Yuuhi połączy siły z nieprzewidywalną księżniczką Samidare, tworzącą trzecią frakcję w wielkiej rozgrywce decydującej o losach świata, i wyruszy na poszukiwanie kompanów do walki ze złym magiem.
Napisy
Muxy 1-12,5
Muxy 13-24
Online'y CDA, hasło: fusoku (więcej playerów na discordzie)
Jest pierwszy odcinek.
Zapraszamy na odcinek drugi.
Jest trzeci odcinek.
Po dłuższej przerwie jest dziesiąty.
Hoshi no Samidare
Tagi: przygodowe, akcja, komedia, dramat, zjawiska nadprzyrodzoneOnline'y CDA, hasło: fusoku (więcej playerów na discordzie)
W CDA brakuje odcinków 1,2,6,7,8.
Można coś na to zaradzić?
Z góry dziękuję.
Kobieta zmienna jest
Dwunasty.
Conquest napisał:Hoshi no Samidare
Tagi: przygodowe, akcja, komedia, dramat, zjawiska nadprzyrodzoneOnline'y CDA, hasło: fusoku (więcej playerów na discordzie)
W CDA brakuje odcinków 1,2,6,7,8.
Z góry dziękuję.
Coś się pomyśli, ale w takim razie od razu byśmy wprowadzali poprawki, więc całościowo może to zająć parę dni. Jak chcesz szybciej, to są na discordzie linki do innych playerów.
Stingray napisał:W CDA brakuje odcinków 1,2,6,7,8.
Z góry dziękuję.Coś się pomyśli, ale w takim razie od razu byśmy wprowadzali poprawki, więc całościowo może to zająć parę dni. Jak chcesz szybciej, to są na discordzie linki do innych playerów.
Dziękuje za szybką odpowiedź.
A kiedy będziecie wprowadzać poprawki?
Przyznam, że wolę oglądać/pobierać z CDA.pl.
Nie mają tyle agresywnych reklam.
No nic, po prostu sobie przekonwertuje mkv na mp4 z waszego MEGA.
Jeszcze raz dziękuję za szybką odpowiedź.
Kobieta zmienna jest
Conquest napisał:Stingray napisał:W CDA brakuje odcinków 1,2,6,7,8.
Z góry dziękuję.Coś się pomyśli, ale w takim razie od razu byśmy wprowadzali poprawki, więc całościowo może to zająć parę dni. Jak chcesz szybciej, to są na discordzie linki do innych playerów.
Dziękuje za szybką odpowiedź.
A kiedy będziecie wprowadzać poprawki?
Przyznam, że wolę oglądać/pobierać z CDA.pl.
Nie mają tyle agresywnych reklam.
No nic, po prostu sobie przekonwertuje mkv na mp4 z waszego MEGA.
Jeszcze raz dziękuję za szybką odpowiedź.
Przypuszczam, że dziś/jutro poprawki będą.
Przez inne playery miałem na myśli głównie GDrive, który reklam nie ma wcale.
A przy pobieraniu MKV raczej nie ma potrzeby konwertować do MP4, żeby oglądać :>
Przypuszczam, że dziś/jutro poprawki będą.
A przy pobieraniu MKV raczej nie ma potrzeby konwertować do MP4, żeby oglądać :>
Jeszcze raz dziękuję.
To zależy od posiadanego sprzętu...
U mnie telewizor 32 cala samsung, owszem odtworzy plik MKV, ale z rozmiarem czcionki 16 lub 20. (Jaka to frajda oglądania?)
Przez kompa z prockiem I5, i 4 GB RAM i kartą pamiętającą Kwaśniewskiego, pliki powyżej 1GB haczą, że aż miło.
Dlatego przerabiam na mp4 i mam komfort spokoju.
Kobieta zmienna jest
Conquest napisał:Przypuszczam, że dziś/jutro poprawki będą.
A przy pobieraniu MKV raczej nie ma potrzeby konwertować do MP4, żeby oglądać :>Jeszcze raz dziękuję.
To zależy od posiadanego sprzętu...![]()
U mnie telewizor 32 cala samsung, owszem odtworzy plik MKV, ale z rozmiarem czcionki 16 lub 20. (Jaka to frajda oglądania?)
Przez kompa z prockiem I5, i 4 GB RAM i kartą pamiętającą Kwaśniewskiego, pliki powyżej 1GB haczą, że aż miło.
Dlatego przerabiam na mp4 i mam komfort spokoju.
A więc to tak. W każdym razie właśnie skierowałem wszystkie brakujące poprawione odcinki do reuploadu. Dzięki za zainteresowanie!
Z kolei dla bardziej zaawansowanych w oglądaniu wypuściliśmy dziś odcinek-podsumowanko pierwszej połowy bajki.
No i na CDA są znów już wszystkie.