Nie jesteś zalogowany.
Trzeci-czwarty odcinek Seijo no Maryoku wa Bannou Desu w wersji BD już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Piąty-ósmy odcinek Seijo no Maryoku wa Bannou Desu w wersji BD już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Drugi odcinek Kuro no Shoukanshi już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Trzeci odcinek Kuro no Shoukanshi już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Dziewięty-dwunasty odcinek Seijo no Maryoku wa Bannou Desu w wersji BD już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Pierwszy, a zarazem ostatni odcinek Fuma no Kojiro: Fuma Hanran-hen, już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
odcinki Fuma no Kojiro z google dysk nie da się pobrać, chciałem zapytać czy będą dostępne na mega może?
odcinki Fuma no Kojiro z google dysk nie da się pobrać, chciałem zapytać czy będą dostępne na mega może?
Pisałem już kilkakrotnie o tym. Google usunęło mi dysk, więc wszystko co na nim było poszło. Wszystkie odcinki Fumy już dawno wrzuciłem, ale żywe linki są dostępne tylko na moim discordzie, nigdzie indziej. Więc, jeśli ci zależy na muxach lub samych napisach to wbijaj tam.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2022-07-30 12:47:15)
Dragon23 napisał:odcinki Fuma no Kojiro z google dysk nie da się pobrać, chciałem zapytać czy będą dostępne na mega może?
Pisałem już kilkakrotnie o tym. Google usunęło mi dysk, więc wszystko co na nim było poszło. Wszystkie odcinki Fumy już dawno wrzuciłem, ale żywe linki są dostępne tylko na moim discordzie, nigdzie indziej. Więc, jeśli ci zależy na muxach lub samych napisach to wbijaj tam.
ok, dzięki.
Czwarty odcinek Kuro no Shoukanshi już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Ostatnio edytowany przez max-kun (2022-08-12 20:37:07)
Pierwszy-drugi odcinek Katsugeki/Touken Ranbu w wersji BD już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Trzeci-czwarty odcinek Katsugeki/Touken Ranbu w wersji BD już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Piąty odcinek Kuro no Shoukanshi już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Pierwszy-drugi odcinek Honzuki no Gekokujou: Shisho ni Naru Tame ni wa Shudan o Erande Iraremasen S3 w wersji BD już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Ostatnio edytowany przez max-kun (2022-08-19 18:49:00)
Piąty-ósmy odcinek Katsugeki/Touken Ranbu w wersji BD już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Szósty odcinek Kuro no Shoukanshi już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Dziewiąty-dziesiąty odcinek Katsugeki/Touken Ranbu w wersji BD już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Siódmy odcinek Kuro no Shoukanshi już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Ostatnio edytowany przez max-kun (2022-08-24 15:42:59)
Jedenasty-trzynasty odcinek Katsugeki/Touken Ranbu w wersji BD już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux