Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10
Witam,
Właśnie zacząłem oglądanie Boku no Hero Academia. I ostatni odcinek do którego są dostępne napisy to 81, a grupy [HorribleSubs] wypuściła 88 odcinków anime. Co się stało że Askara nie dokończyła sezonu 4?
Czy gdzieś te napisy są?
Jest jakaś szansa na zbiorczy katalog z czcionkami z waszych wydań? Do starszych produkcji linki nie działają i trzeba szukać na forum
ara ara...
Czyżby ?
Czyżby ?
Nawet rok nie minął od ostatniego wydania. Spokojnie.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
O ile nic się nie zmieniło, to teoretycznie po roku podforum poleci do archiwum.
Witam! Czy ta grupa jeszcze coś tłumaczy czy już nie będzie? Pozdrawiam.
[size=1]Anime-Planet.com - anime | manga | watch anime online[/size]
Dziwne, że ten dział nie wylądował w śmietniku.
Dziwne, że ten dział nie wylądował w śmietniku.
A co grupa już nie tłumaczy anime?
[size=1]Anime-Planet.com - anime | manga | watch anime online[/size]
Nie będzie kompletu Monogatari?
Nie, grupa zakończyła działalność.
Wierzcie lub nie, ale naprawdę chciałbym to kiedyś dokończyć.
W grudniu planuję ponad 2 tygodnie urlopu i mogę obiecać, że spróbuję(!) usiąść do koyomimonogatari, bo ono w prawie połowie miało skończone tłumaczenie. Te dwie ostatnie osoby, które czekają na wydania - trzymajcie kciuki.
Te dwie ostatnie osoby, które czekają na wydania - trzymajcie kciuki.
Kiedys zrobie rewatcha z tymi napisami jak juz wyjda xd
Witam. Macie swoją stronę internetową? Bo, strona o nazwie "katakanasubs.net", nie działa. I drugie pytanie, grupa przestała działać, czy tylko mi się tak wydaje?
Ostatnio edytowany przez kaedo.milichiko (2022-10-14 22:19:37)
Witam. Macie swoją stronę internetową? Bo, strona o nazwie "katakanasubs.net", nie działa. I drugie pytanie, grupa przestała działać, czy tylko mi się tak wydaje?
A kto umarł, ten nie żyje
zapalmy świeczkę dla mojej ulubionej grupy. W końcu zaraz czas na grobbing. (*)
A jeśli ktoś chciałby jakieś wygasłe czcionki do serii Katakanowych to kilka z nich mam nadal zapisane, mogę udostępnić,
Ostatnio edytowany przez Fin04 (2022-10-31 01:50:05)
Eftar napisał:Nie będzie kompletu Monogatari?
Wierzcie lub nie, ale naprawdę chciałbym to kiedyś dokończyć.
W grudniu planuję ponad 2 tygodnie urlopu i mogę obiecać, że spróbuję(!) usiąść do koyomimonogatari, bo ono w prawie połowie miało skończone tłumaczenie. Te dwie ostatnie osoby, które czekają na wydania - trzymajcie kciuki.
Byłoby super gdybyś najpierw przywrócił możliwość pobrania poprzednich sezonów. Wszystkie linki wygasły, a foldery są puste.
Mieliśmy kiedyś plan, żeby wszystko robić z fajerwerkami, i dlatego każdemu po kolei gasły chęci na myśl, ile jest z tym pracy. Aż w końcu zostałem jako ostatni na placu boju, nadal z planami na fajerwerki, które i mnie przerosły - z Koyomimonogatari, na którym stanęliśmy, chyba największy problem był z openingami, których ta seria ma około 10. Są to openingi od bakemonogatari po tsukimonogatari, część karaoke niby zrobiliśmy do poprzednich serii, ale nie mieliśmy do nich skryptów, a żeby zrobić to z naszymi ambicjami, musielibyśmy do openingów, których nie robiliśmy, zrobić nowe karaoke, a do openingów, które zrobiliśmy - odtworzyć karaoke. Nie wspominając o logo (pamięta ktoś logo do tsukimonogatari?). Na koniec przyszła zmiana priorytetów, rozpoczęcie pracy w gamedevie, gdzie się pracuje sporo, i jakoś tak projekt czekał na lepszy moment. Teraz już wiem, że żeby dokończyć serię, z fajerwerk w pewnym stopniu trzeba zrezygnować, chociaż poziom jakiś nadal trzymać. I trzeba byłoby skorzystać z pomocy aktywnych grup jak Szisza.
Nigdy nie potrafiłem zrozumieć, dlaczego niektórym tak zależało na karaoke do piosenek z milionem efektów... Najschludniej wyglądają same polskie napisy, wiele osób przewija op i ed bądź karaoke im przeszkadza w cieszeniu się animacją. Szkoda, że przyczyniło się to do obsuw - też czekałem na parę projektów, które przez to stanęły w miejscu.
Zamiast żądań dokończenia jakiś serii to należą się Wam podziękowania za wydawanie porządnych napisów w zalewie onlajnowago szajsu(a teraz to nawet netflix odwala manianę). Dziękuję i powodzenia w prawdziwym życiu!
Macie może jakiś ogólnie dostępny i zbiorczy katalog z czcionkami? bo coś tam chciałem zassać ale leży na dysku googla bez dostępu
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2024-03-13 02:00:22)
ara ara...
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10