Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Yaiba - legendarny samuraj, odcinki 15-16
czcionki
odcinki
odc. 15 napisy hardki
odc. 16 napisy hardki
Yaiba - legendarny samuraj, odcinek 20
czcionki
odcinki
odc. 20 napisy hardki
Ostatnio edytowany przez Nylia (2022-08-20 20:50:59)
Zawsze możesz pominąć fillery i skupić się na głównym wątku, wtedy będzie dużo mniej niż 1000 odcinków.
Taki mam zamiar
No, ale zanim seria się zakończy, to pewnie uzbiera się z tysiąc odcinków kanonicznych
mateo690 napisał:Zawsze możesz pominąć fillery i skupić się na głównym wątku, wtedy będzie dużo mniej niż 1000 odcinków.
Taki mam zamiar
No, ale zanim seria się zakończy, to pewnie uzbiera się z tysiąc odcinków kanonicznych
Powodzenia, seria zacna, ale... Czemu właściwie od tego odcinka zaczynasz? Chyba jakieś fanowskie dobiły do 260, wiec 261 bym się prędzej spodziewał?
Nylia napisał:mateo690 napisał:Zawsze możesz pominąć fillery i skupić się na głównym wątku, wtedy będzie dużo mniej niż 1000 odcinków.
Taki mam zamiar
No, ale zanim seria się zakończy, to pewnie uzbiera się z tysiąc odcinków kanonicznychPowodzenia, seria zacna, ale... Czemu właściwie od tego odcinka zaczynasz? Chyba jakieś fanowskie dobiły do 260, wiec 261 bym się prędzej spodziewał?
Polskie fansuby są do odcinka 283. Ja zaś zaczynam mniej więcej od miejsca, gdzie się kończy manga po polsku - po prostu chcę jak najszybciej dotrzeć do tych bardziej współczesnych odcinków (które są imo o wiele ciekawsze). A skoro tamte sprawy z mangi mają już przekład na nasz język, to wolę się skupić na tym, co w ogóle nie zostało przetłumaczone na polski. Stąd taka decyzja
I bardzo dziękuję za słowa wsparcia, przydadzą się
Jasne, rozumiem. Jak nadgonisz, możesz dorobić
Swoją drogą, gdzie niby w PL są odcinki 261-283? Tutaj są braki.
Jasne, rozumiem. Jak nadgonisz, możesz dorobić
Kto wie, może Ale jak już to tylko odcinki kanoniczne, fillerów nie zamierzam tykać.
Swoją drogą, gdzie niby w PL są odcinki 261-283? Tutaj są braki.
Dobre sprostowanie - jednak odcinki nie są do 283, tylko z przerwami do 303 (nie zauważyłam, że 11 sezon też już został zaczęty)
Napisy:
Napisy sezon 10
Napisy sezon 11 (odcinki 286, 287, 288, 289, 290, 296, 303)
Napisy nie są mojego autorstwa, więc nie wypowiem się o ich jakości.
Chociaż może zrobię wszystkie niewydane odcinki. Zależy, jakie będzie zainteresowanie Conanem, bo póki co jest niemal zerowe...
Detektyw Conan, odcinek 362
czcionki
odcinki
odc. 361 napisy hardki
Yaiba - legendarny samuraj, odcinek 24
czcionki
odcinki
odc. 24 napisy hardki
Strony Poprzednia 1 2 3