Nie jesteś zalogowany.
Szesnasty odcinek Niehime to Kemono no Ou już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Masz może w planach Aria the Benedizione?
W sumie to nie wiem, musiałbym pomyśleć.
Pierwszy odcinek Shinka no Mi - Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei S2 w wersji BD już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Siedemnasty odcinek Niehime to Kemono no Ou już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Drugi odcinek Shinka no Mi - Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei S2 w wersji BD już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Ostatnio edytowany przez max-kun (2023-08-12 11:46:22)
Drugi odcinek Shinka no Mi - Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei S2 w wersji BD już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
MuxPokaż spoiler
no nie bardzo :{
gdy klikam na muxa dostaje
[Max] Shinka no Mi - Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei S2 BluRay 01 .mkv :{
max-kun napisał:Drugi odcinek Shinka no Mi - Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei S2 w wersji BD już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
MuxPokaż spoilerno nie bardzo :{
gdy klikam na muxa dostaje
[Max] Shinka no Mi - Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei S2 BluRay 01 .mkv :{
Podmienione, link źle się wkleił.
Pierwszy-drugi odcinek Mahouka Koukou no Yuutousei w wersji BD już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux
Ostatnio edytowany przez max-kun (2023-08-18 20:40:45)
czy tylko u mnie napisy w 2 odcinku Mahouka Koukou no Yuutousei nie trzymają timingu z wypowiadanymi kwestami ? :{
1 odcinek jest ok
Ostatnio edytowany przez cameleon (2023-08-14 22:01:26)
czy tylko u mnie napisy w 2 odcinku Mahouka Koukou no Yuutousei nie trzymają timingu z wypowiadanymi kwestami ? :{
1 odcinek jest ok
Sprawdzałem odcinek w Pot player i MPC i wszystko działa, więc nie wiem.
ok, ściągnę jeszcze raz :}
ok, ściągnę jeszcze raz :}
Poza tym, do timingu użyłem tylko sushi, więc nie oczekuj super-uber timingu 1:1. Aż tyle wolnego to nie mam, by ręcznie poprawiać timing każdej linijce.
cameleon napisał:ok, ściągnę jeszcze raz :}
Poza tym, do timingu użyłem tylko sushi, więc nie oczekuj super-uber timingu 1:1. Aż tyle wolnego to nie mam, by ręcznie poprawiać timing każdej linijce.
nie o to chodzi, 1s bym przeżył, ale ...
tytuł mam w anime w 1.21, a napis "czy mogę do ciebie dołączyć" pojawi mi się dopiero w 1,30, czyli mam przesunięte o 9s :{
Ściągnąłem jeszcze raz i jest to samo :{
jutro, a po prawdzie dzisiaj, ale o "ludzkiej" godzinie sprawie jeszcze na laptopie
acha, używam pot playera
nie mogłem się powstrzymać i sprawdziłem od razu
i niestety, na lapie i pot playerze jest to samo, napisy przesunięte o 9s :{
a i jeszcze jedna ciekawostka, ściągnąłem jeszcze raz 1 odcinek, i okazało się że
[Max] Mahouka Koukou no Yuutousei - 01 [BD 1920x1080 x264 FLAC]
[Max] Mahouka Koukou no Yuutousei - 02 [BD 1920x1080 x264 FLAC]
to JEDEN I TEN SAM ODCINEK, tylko że 02 są chyba napisy od 2 odcinka :{
ściągałem przez discorda
Max-subs #wydawane-anime
a żeby było jeszcze śmieszniej, z linka powyżej na AnimeSub, gdzie powinien być odcinek 1 i 2 w muxie jest tylko odcinek 2 i do tego
[Max] Shinka no Mi - Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei S2 BluRay 02 .mkv
czyli całkowicie innego anime :{
linki się pokopały ?
Ostatnio edytowany przez cameleon (2023-08-15 01:24:25)
max-kun napisał:cameleon napisał:ok, ściągnę jeszcze raz :}
nie o to chodzi, 1s bym przeżył, ale ...
tytuł mam w anime w 1.21, a napis "czy mogę do ciebie dołączyć" pojawi mi się dopiero w 1,30, czyli mam przesunięte o 9s :{
Ściągnąłem jeszcze raz i jest to samo :{
jutro, a po prawdzie dzisiaj, ale o "ludzkiej" godzinie sprawie jeszcze na laptopie
acha, używam pot playera
nie mogłem się powstrzymać i sprawdziłem od razu
i niestety, na lapie i pot playerze jest to samo, napisy przesunięte o 9s :{
a i jeszcze jedna ciekawostka, ściągnąłem jeszcze raz 1 odcinek, i okazało się że
[Max] Mahouka Koukou no Yuutousei - 01 [BD 1920x1080 x264 FLAC]
[Max] Mahouka Koukou no Yuutousei - 02 [BD 1920x1080 x264 FLAC]to JEDEN I TEN SAM ODCINEK, tylko że 02 są chyba napisy od 2 odcinka :{
ściągałem przez discorda
Max-subs #wydawane-anime
a żeby było jeszcze śmieszniej, z linka powyżej na AnimeSub, gdzie powinien być odcinek 1 i 2 w muxie jest tylko odcinek 2 i do tego
[Max] Shinka no Mi - Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei S2 BluRay 02 .mkv
czyli całkowicie innego anime :{
linki się pokopały ?
Okej, samemu pobrałem tego muxa do Siostry i faktycznie się coś przy muxowaniu musiało zjebać. Już poprawione. A co do Shinka, to dobrze jest. Tym razem nie linkowałem do całego folderu, zwyczajnie każdy odcinek musisz pobierać z osobna.
ok, teraz jest dobrze :}
Dzięki
A co do Shinka, to dobrze jest. Tym razem nie linkowałem do całego folderu, zwyczajnie każdy odcinek musisz pobierać z osobna.
Wiesz trochę to kijowato.
Bo szukać każdego osobno odcinka z tej serii we wszystkich twoich zapowiedziach prac (a trochę ich wydajesz na Ansi)
to trochę męczące i frustrujące.
Osobiście bym optował za powrotem do udostępnienia zbiorczego folderu danej serii na MEGA.
Wrzucasz, pobierają, a po jakiś czasie kasujesz materiał i zostają tylko hardki na CDA...
Wiem, że nic nie wiem...
Kurcze ... to jednak coś wiem!!
max-kun napisał:A co do Shinka, to dobrze jest. Tym razem nie linkowałem do całego folderu, zwyczajnie każdy odcinek musisz pobierać z osobna.
Wiesz trochę to kijowato.
Bo szukać każdego osobno odcinka z tej serii we wszystkich twoich zapowiedziach prac (a trochę ich wydajesz na Ansi)
to trochę męczące i frustrujące.Osobiście bym optował za powrotem do udostępnienia zbiorczego folderu danej serii na MEGA.
Wrzucasz, pobierają, a po jakiś czasie kasujesz materiał i zostają tylko hardki na CDA...
To przy kolejnym epku tak zrobię i po kłopocie będzie.
Ostatnio edytowany przez max-kun (2023-08-15 12:47:56)
To przy kolejnym epku tak zrobię i po kłopocie będzie.
Bardzo ci dziękuję, zawsze można na ciebie liczyć.
Wiem, że nic nie wiem...
Kurcze ... to jednak coś wiem!!
Osiemnasty odcinek Niehime to Kemono no Ou już dostępny. Miłego seansu.
Hardsub CDA
Mux