Nie jesteś zalogowany.
>Hejka, niżej nasz wstępny rozkład jazdy na jesień, bo jeszcze się ktoś tam zastanawia, więc ew. dodatkowe serie będą podane w czwartek wraz z rangami.
Przed pierwszym odcinkiem Frieren, który jest tak długi jak cztery zwykłe odcinki czy coś takiego.
I niestety w tym sezonie rezygnujemy z SxF, bo mocno wynudził mnie 2 part tej serii i nie jestem w stanie go tłumaczyć.
Zamiast tego skupię się na Goblin Slayerze, który też jest z mojej strony kontynuacją. No i to tyle. 3... 2... 1...<
I niestety w tym sezonie rezygnujemy z SxF, bo mocno wynudził mnie 2 part tej serii i nie jestem w stanie go tłumaczyć.
Szkoda, jedyne anime na które czekałem w tym sezonie. Nikt tak dobrze go nie tłumaczył jak ty. Zgaduję więc, że filmu kinowego też nie będziesz tłumaczył?
Nie ja tłumaczyłem, a Kamiyan3991. A skoro nie bierze się za kolejny sezon, to wątpię, by wziął się za kinówkę...
Co się stało z czwartym sezonem Kingdom?
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Co się stało z czwartym sezonem Kingdom?
Czytaj tutaj, klik.
Będziecie tłumaczyć Sailor Moon Cosmos? Z tego co pamiętam, to tłumaczyliście Eternal, ale nie mogę już znaleźć waszego tłumaczenia.
Osoba odpowiedzialna za tłumaczenie Eternal nie jest już z nami w grupie, a nie słyszałem żadnych głosów u nas, żeby był ktoś chętny to robić. Tak więc można chyba porzucić nadzieję, że wyjdzie spod naszego szyldu.
>Zimowy sezon otwiera karty,
Shisha zapowiada tłumaczenia, to nie żarty.
Anime świat w ich rękach tańczy,
Z niecierpliwością czekamy, kto serię swą dokończy…<
Strona została postawiona na nowo i uzupełniona o obecny sezon:
https://www.shisha-subs.eu/
Strona została postawiona na nowo i uzupełniona o obecny sezon:
https://www.shisha-subs.eu/Pokaż spoiler
Ale to chyba bez "www." powinno być?
Tru, tak powinno być. xD
https://shisha-subs.eu/
>Kolejny sezon<
A czy działanie Canal+ kończy też udostępnianie napisów na ANSI? Czy do definitywny koniec działalnością? Komunikat na discord, że nie wiadomo bo to 1 kwietnia
Ostatnio edytowany przez Nesbro (2024-04-01 15:30:10)
>Tak, wiem, że konto na CDA jest puste, proszę nie truć dupy (chociaż OA pewnie dziś wybuchnie :X)
Wygląda to na masową czystkę, z tego, co widzę, konto Frixy i kilku innych grup też ma wszystko wywalone z CDA łącznie z prywatnymi :V
Bardzo prawdopodobne, że CDA zaczęlo używać skryptów do automatycznego wykrywania "copyright content" (jak youtube), bo ponoć niektórym wywalało wczoraj upload już od razu, ew. po prostu flagują konta XD
PS: jak nic się nie zmieni, to przeprowadzka na Daily/OKru.<
We wtorek podałem znajomym link do filmu "Robin Hood faceci w rajtuzach" z tym lepszym lektorem. W środę już go nie było. Ta czystka obejmuje więc nie tylko anime.
Uważajcie, co piszecie w opisach. 20 razy próbowałam i kasowali mi po zatwierdzeniu opisu, bo słowo jakieś się w nim nie podobało. W końcu dałam tylko dwa zdania i jakoś przeszły. Najlepiej wrzucać jako prywatne i bez opisu i ewentualnie potem odhaczyć, że prywatne. OKru nie polecam, bo do ściągania to trzeba mieć specjalny program.
Ostatnio edytowany przez iva (2024-04-06 02:32:20)
>CDA rozpoczęło masowanie usuwanie anime, tak, to koniec, no shit, kolejne upy będą na inne playery<
Edytka.
>PS: chyba fałszywy alarm, ale co emocji dostaliście, to wasze<
Ostatnio edytowany przez Takto ^_^ (2024-04-18 22:52:56)
Nie zmieniacie rozpiski serii na swojej stronie głównej? Łatwiej dotrzeć do tych nowych anime z tego sezonu.