Nie jesteś zalogowany.
No więc z panem Dedkidsem wydumaliśmy aby jedno z naszych spotkań zrobić w dzień premiery GITSa w Polsce. Spotkalibyśmy się przed kinem, następnie obejrzelibyśmy film, a potem to już każdy wie co Co wy na to ?
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-03-17 20:00:57)
To w bialym puszcza gitsa? w kinie syrena:P
Jak nie puszczą to zrobimy białostocki zjazd w Warszawie
Hm... to ja się może wypowiem:
Jeśli chodzi o spotkanie i wspólny wypad do kina to jestem za, nawet jeśli to "Syrena" (życzenie)
Jeśli do Wa-wy to pod warunkiem że bedzie duże zainteresowanie (czyli chodzi o koszty podróży, czy bedzie kasa czy nie) to można by coś zorganizować (marzenie)
Dobra to tyle... Jutro podrzuce kolejną wersje spisu, bo teraz jestem padniety.
Nie no z tym zjazdem w Warszawie to żart był ( a może jednak ) Ale jeżeli chodzi o spotkanie w kinie to całkiem serio i nie ważne w jakim to będzie kinie ale oby było wogóle .
Ja(razem z kuplami) 1 kwietnia nie moge pasuje mi tylko 8
Kolejne (drugie) spotkanie jest planowane na 8 Kwietnia dlatego jeśli są jeszcze chetni to zapraszam !!!
Jakby ktoś nie był jeszcze przekonany to mały rekonesans:
* 12 osób z forum aktualnie jest w projekcie + ich koledzi i koleżanki więc mniej-więcej koło 20 osób się znajdzie
* w sumie mamy około 350-400 tytułów anime TV, OVA, Kinówki, Specjale (nie chciało mi się liczyć do końca, przy H było już około 150) chyba z 1 TB będzie
dodać do tego należy jeszcze to że cały czas każdy ściaga nowe anime z neta
Ja jednak z przyjściem na spotkanie i wcześniejszym podesłaniem listy poczekam, aż owa lista będzie większa ^_^ . Miłej zabawy, chłopaki
Przypominam że 08.04.2006 (to jest jutro) jest już drugie spotkanie w Białym.
Ja już od 2 tygodni czas mam zarezerwowany Poprzednio nie byłem to teraz musze
Moze mi ktos strescic o co chodzi ? ^^" Tez bym przybyła...
To więc Spotykamy się chyba o 12 jak pamiętam pod fontanną, na lipowej koło ratusza ostatnio było hm około 14 osób już nie pamiętam , idziemy do polany (PUB) siadamy i chlejemy na umór ;Pi gadamy o anime, i filmach wszystkim fajne jest i umawiamy się na wymianę anime zagadaj do Myszcza on ma jest tu szefem. Pozdrawiam i zapraszam.
PS: Średnia wieku 20 lat jeśli nie wyżej najmłodsza osboba miała na ostatnim spotkaniu 16 lat(Czyli ja[shithappens])
Ostatnio edytowany przez Jania (2006-04-07 17:14:06)
Z "nieoficjalnych" źródeł wiadomo, że będzie aparat "Ktoś" zaproponował zrobienie wspólnego zdjęcia i wsadzenie go na logo www. możecie już dziś zacząć ćwiczyć "czisss"
PS. A jeśli chodzi o kino. Paweł już zna moje zdanie:] jestem od zawsze ZA, nawet na film... (pod warunkiem, że jest on azjatycki;P)
co prawda to prawda:-D fajnie było ciekawe kiedy foty bedą[okej]
NO Spotkanie spoko Tylko troche Krzychu sie napił i opciachu narobił ale tak pozatym to wrażenie bardzo pozytywne ;P pozdro
PS: Czekamy na www:P
O tak bez problemów .
Przypominamzeby podesłać do mnie swoją aktualny spis anime. to do końca następnego tygodnia już na stronce sięjaumieści, ale to do przedyskutowania