Nie jesteś zalogowany.
DanMaci 2-4 poszło PW.
Posiada ktoś hardki lub napisy BD do Tensei shitara Slime Datta Ken?
jeśli chodzi Ci o pierwszą serię z przełomu 2018/2019, to mam synchro do wersji DmonHiro tłumaczenia zrobionego przez Ognisty321, późniejszych już nie chciało mi się robić
https://mega.nz/folder/mGoDWQTa#Y1VUZQBJU8UHTqhUkP97lQ
Wal w VCB-Studio, czy cos takiego, powinno chyba pasować.
Dzięki.
Poszukuje napisów do Isekai Ojisan
https://fava-subs.epizy.com/seriale/isekai-ojisan/ lub https://www.netflix.com/pl/title/81499847
Do wersji BD poszło na PW.
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Dziękuje bardzo za szybką reakcje
Posiada ktoś Uma Musume: Pretty Derby - BNW no Chikai od Demonisa?
Ostatnio edytowany przez elektromaniek (2024-02-02 22:22:01)
Posiada ktoś Uma Musume: Pretty Derby - BNW no Chikai od Demonisa?
Mam coś na dysku zapisane jako speliale (3 odc), więc sądzę, że to będzie te DNW i Zombieland Sage 2 sezon też mam. Włąśnie się uploaduje, jak tylko wejdzie na mega to podam link.
elektromaniek napisał:Posiada ktoś Uma Musume: Pretty Derby - BNW no Chikai od Demonisa?
Mam coś na dysku zapisane jako speliale (3 odc), więc sądzę, że to będzie te DNW i Zombieland Sage 2 sezon też mam. Włąśnie się uploaduje, jak tylko wejdzie na mega to podam link.
Wystarczy same Uma musume, zombiaki odnalazłem na prywatnym Mega.
Ostatnio edytowany przez elektromaniek (2024-02-02 22:28:27)
Ok, zapisane.
Poszukuje napisów do Pop Team Epic i do Bastard!! Ankoku no Hakaishin. Z tego co znalazłem to ktoś robił do pierwszego napisy ale nie skończył a co do drugie to jest temat na forum z napisami z netflixa ale tam są napisy tylko do pierwszej części pierwszego sezonu.
Poszukuje napisów do Pop Team Epic i do Bastard!! Ankoku no Hakaishin. Z tego co znalazłem to ktoś robił do pierwszego napisy ale nie skończył a co do drugie to jest temat na forum z napisami z netflixa ale tam są napisy tylko do pierwszej części pierwszego sezonu.
Tu masz pl napisy do drugiego sezonu Bastarda klik
Ostatnio edytowany przez max-kun (2024-02-08 19:14:00)
Posiada ktoś polskie napisy do Ore wo Suki nano wa Omae dake ka yo?
Szmelc. napisał:Poszukuje napisów do Pop Team Epic i do Bastard!! Ankoku no Hakaishin. Z tego co znalazłem to ktoś robił do pierwszego napisy ale nie skończył a co do drugie to jest temat na forum z napisami z netflixa ale tam są napisy tylko do pierwszej części pierwszego sezonu.
Do pierwszej połowy pierwszego sezonu czyli od odcinka 1-13 mam i do całego sezonu drugie też, problem jest że nie mam do drugiej połowy pierwszego sezonu czyli do 14-24.
max-kun napisał:Szmelc. napisał:Poszukuje napisów do Pop Team Epic i do Bastard!! Ankoku no Hakaishin. Z tego co znalazłem to ktoś robił do pierwszego napisy ale nie skończył a co do drugie to jest temat na forum z napisami z netflixa ale tam są napisy tylko do pierwszej części pierwszego sezonu.
Do pierwszej połowy pierwszego sezonu czyli od odcinka 1-13 mam i do całego sezonu drugie też, problem jest że nie mam do drugiej połowy pierwszego sezonu czyli do 14-24.
Proszę. Klik