Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Hejka
Wróciłem do anime i chciałbym uzupełnić część kolekcji One Piece ze strony wbijam.pl - mam do odcinka 790.
Czy jest jakaś szansa aby uzupełnić resztę odcinków?
Oczywiście poza szukaniem płatnych chomików.
Ostatnio edytowany przez eme (2024-05-24 22:05:21)
Możesz spróbować przez archive.org popatrzeć na kopie strony wbijam.pl
Hejka
Wróciłem do anime i chciałbym uzupełnić część kolekcji One Piece ze strony wbijam.pl - mam do odcinka 790.
Czy jest jakaś szansa aby uzupełnić resztę odcinków?
Oczywiście poza szukaniem płatnych chomików.
Łap link - MEGA. To chyba wszystkie napisy z wbijam do tej serii.
Jeśli możesz, podrzuć paczkę subków z One Piece do wszystkich wcześniejszych odcinków. Zaoszczędziłbym czas na szukaniu i dopasowywaniu ich.
Z góry dzięki!
Ostatnio edytowany przez Mangas (2024-05-25 08:54:39)
Pozdrawiam serdecznie!
Mangas
Ktoś ma jakieś wieści co z Oozorą? Wraca do tłumaczenia? Nim wbijam padło ostatecznie miesiąc temu, to było info o jakimś projekcie twoja mała japonia. No i widziałem, że pojawiła się nowa strona - ogładaj-anime-wbijam, ale to chyba skam wymagający rejestracji i opłaty.
Dzięki za odpowiedzi ale chodziło mi o pliki video z wbijam (ich hardsuby).
Dobry
Czy ktoś wie, czy Ooozora udostępnił bazę napisów z wbijam? Nie chodzi mi tylko o OP.
Jeśli chcesz to mogę ci upnąć paczkę ze wszystkim, tylko pamiętaj, niewiadomo do której wersji pasują suby [mają tylko dopisek - raw]
Mammoth napisał:Dobry
Czy ktoś wie, czy Ooozora udostępnił bazę napisów z wbijam? Nie chodzi mi tylko o OP.
Jeśli chcesz to mogę ci upnąć paczkę ze wszystkim, tylko pamiętaj, niewiadomo do której wersji pasują suby [mają tylko dopisek - raw]
A poproszę w takim razie
Wydawało mi się, że na krótko przed zamknięciem TMJ/wbijam Oozora udostępnił wszystkie napisy publicznie, ale teraz nie mogę tego znaleźć, także z góry dzięki za paczkę
max-kun napisał:Mammoth napisał:Dobry
A poproszę w takim razie
Wydawało mi się, że na krótko przed zamknięciem TMJ/wbijam Oozora udostępnił wszystkie napisy publicznie, ale teraz nie mogę tego znaleźć, także z góry dzięki za paczkę
Prosisz i masz - klik
Strony 1