Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Hunter Killer napisał:Pytanko mam, czy seria Yubisaki to Renren będzie dokańczana?
Jak najbardziej. Niestety przez trochę spraw na głowie, majora w CSie, rozpoczęcie singla w RDR 2 i bajkę Loop 7-kaime no Akuyaku Reijou wa, nie dałem rady pociągnąć dwóch serii w tym sezonie.
Z racji tego, że z 7 Loopem starałem się być na bieżąco i seria jest już zakończona, wszelkie "siły" przerobowe trafiają właśnie na Yubisaki.
(W niedzielę kończy się również major, wczoraj skończyłem fabułę RDR 2, więc po świętach powinienem wrócić)
Reszta zależy od ekipy, gdyż ona również ma przy tej serii sporo pracy
Tak się przypomnę, bo jakoś temat ucichł, jak tytuł sugeruje
Tak się przypomnę, bo jakoś temat ucichł, jak tytuł sugeruje
Chęci były wielkie, ale zostałem pokonany przez lenistwo i poziom skomplikowania serii. Na discordzie było więcej informacji na ten temat >.>
Przyznam szczerze, że obecnie każdy mój projekt, który nie jest skończony/dokończony można uznać za porzucony i lepiej go obejrzeć po angielsku. Brak mi w ogóle chęci do samego anime. Nic nie oglądam w sezonie, nic nie oglądam starszego, więc i na tłumaczenie nie znajduję miejsca
Hunter Killer napisał:Tak się przypomnę, bo jakoś temat ucichł, jak tytuł sugeruje
Chęci były wielkie, ale zostałem pokonany przez lenistwo i poziom skomplikowania serii. Na discordzie było więcej informacji na ten temat >.>
Przyznam szczerze, że obecnie każdy mój projekt, który nie jest skończony/dokończony można uznać za porzucony i lepiej go obejrzeć po angielsku. Brak mi w ogóle chęci do samego anime. Nic nie oglądam w sezonie, nic nie oglądam starszego, więc i na tłumaczenie nie znajduję miejsca
Rozumiem. W takim razie dokańczam po angielsku. Gdyby kiedyś przyszły chęci, najwyżej sobie zrobię re-watch z jakimś Blu-ray
Dałoby radę wrzucić brakujące napisy do Hime-sama Goumon no Jikan Desu na dysk Mega ?
Wrzucone
Będą kolejne odcinki BnHA na CDA?
Będą kolejne odcinki BnHA na CDA?
Kolejne, jak najbardziej. Na reuploady tych, co spadły szanse są raczej niskie, bo spadają jak szalone, a i tak są produktem niejako ubocznym.
A jest chociaż szansa na odcinki 7-11 w hardzie na np. mega? Udało mi się jeszcze 12 z cda pociągnąć
Można prosić o re-up softów BnHA - odcinki 7-11?
Arow napisał:Można prosić o re-up softów BnHA - odcinki 7-11?
Z tego, co widzę, wszystkie odcinki na MEGA są, więc niezbyt mam jak zrobić reupa.
Dobra, mój błąd. Cały czas klikałem na link z odcinkami 15-21...
Ostatnio edytowany przez Arow (2024-08-22 19:27:01)
Strony Poprzednia 1 2 3