Nie jesteś zalogowany.
Ja osobiscie mam dość nagrywarek DVD już padły mi 5 w okresie2 lat. Ostatnio kupiłem nową i od nowości prawie nie czytała mi żadnych płyt CD(wyjątki chyba 3) z płytami DVd raczej nie miała problemu. Bynajmniej nie były to jakieś tanie tylko TDK, Verbatim oraz płyty po oryginalnych gierkach. Odałem ją do servisu i czekam już 3 tydzień i jeszcze jej nie odzyskałem tej lub innej. I tak niemam czym nagrywać płytek, jedynie mam stara nagrywarke CD a na dysku miejsce się konczy.
Znam ten ból Ja czekałem półtora miesiąca a gdy nagrywarka się zepsuła, łącznie na dysku (wszystkich partycjach łącznie) miałem wolnego 1 GB [słownie 1 GigaBajt]. Zapomniałem dodać że na starej nagrywarce uzywałem tylko płyt Verbatim. Teraz nawet największe szajsy dzialają idealnie
"Co było a nie jest nie pisze się w rejestr"
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-04-08 00:17:17)
Pozostaje jeszcze kabelek - właśnie dziś w serwisie stwierdzono jego uszkodzenie. Dałem kompa do przeglądu i wyszło to - bo ostatnio z cztery płytki straciłem Wymieniłem jeszcze zasilacz, bo monitor asus wykazywał zbyt dużą różnicę na napięciu 3,3 (ja miałem 2,9). No i wreszcie szlag trafił moją wysłużoną kartę graficzną. W sumie jestem dzisiaj biedniejszy o prawie cztery stówy . [oops] Żyć nie umierać. . Acha, no i drugi raz twardy dysk mi się zj...., nie potrafię tego wyrazić słowami. W poniedziałek oddaję do sklepu, bo to gówno (czytaj Barracuda) jeszcze roku nawet nie ma
SIEMA.
Nie zaczynałem nowego posta, no bo i po co.
Mam taki problem, chciałem nagrać kilkanaście epków Saint Seiya, dokładnie to 1 - 18, ale po nagraniu epki od 14 do 18 nie działają, i tak 3 razy pod rząd.
Może ktoś wie o co w tym chodzi.
Z góry dzienks.
Dobra, juz doszedłem do przyczyny.
13 epek ma uszkodzone pierwsze KB i dlatego mi nie odtwarzało reszty.