Nie jesteś zalogowany.
Shikanoko Nokonoko Koshitantan (Eksgangstereczka spotyka jeloneczka)
Tagi: komedia, szkolne, moetki, shounen, zwierzątka, na podstawie mangi
Torako Koshi uchodzi w szkole za wzorową uczennicę i dziewczynę bez wad. Nikt bowiem nie wie, że dawniej należała do bandy łobuzów. Wszystko byłoby w porządku, gdyby nie wydarzenia dnia, w którym spotkała Noko Shikanoko, dziwną dziewczynę zaczepioną... porożem o przewody elektryczne. Z jakiegoś powodu Noko zna mroczną przeszłość naszej blondyneczki. Torako pośpiesznie odchodzi, ale jak to w anime — postać, która raz się pojawiła, musi zostać twoją koleżanką z klasy!
Kim jest Noko, moeteczką, jelonkiem, hybrydą obu? Tak czy owak, moetek nam nie braknie!
Napisy (ANSI)
Muxy
Online'y: CDA (więcej playerów prawdopodobnie będzie na naszym discordzie)
Trzeci już parę dni jest, ale opiłem się tapioki i zapomniałem napisać.
Dwunasty, ostatni. Dzięki za współudział.
No ekipo Fusoku, pokazaliście, że nawet nie przeciętną serię można ukończyć. Patrząc wstecz, ilu ludzi/grup rzuciło się na tę serię jest wręcz absurdalne, a ilu z nich dociągnęło, aż nadto niesamowite. Oczywiście obserwując społeczność suberską wiem, że są jednostki co walczą z owym tytułem. Ja od samego początku założyłem, że otrzymam poziom Jashin-chan i cudów się nie spodziewałem.
Aczkolwiek, założenie ekipy o kończeniu zalegających projektów jest realizowany.
Fakt, wiadomo czego jest to efekt, ale nie wielu kosztem nowego sezonu, postanawia wyciągnąć grupę na czyste konto.
Z regóły dzieje się na odwrót.
Ja anime po eng nie oglądam, dlatego mocy przybywaj "dziurawych" anime.
Dzięki wielkie za wymordowanie tego tytułu. Dla mnie osobiście mocno przeciętny, a potrafię dobrze się bawić przy absurdalnych komediach. Przy tym jednak nie potrafiłem.
Powodzenia w realizowaniu swoich postanowień i oby inne grupy potrafiły nabrać inspiracji od was.