Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 356 357 358
Ma ktoś wszystkie sezony Monogatari? Hardki albo softy.
Ma ktoś wszystkie sezony Monogatari? Hardki albo softy.
Nie wiem czy wszystko, ale...
https://mega.nz/folder/DChDXIyB#lG7qDCNEDVFkb9sTr64B1Q
Szukam napisów do Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. Kan: Dakara, Shishunki wa Owarazu ni, Seishun wa Tsuzuiteiku.
Czy ma ktoś może starutkie polskie DVD Mobile Suit Gundam Movie I-III od Beez Entertainment i dysponuje odtwarzaczem DVD podłączonym do PC?
Mam wszystkie Gundamy wydane u nas.
Poszukuję napisów do Benriya Saitou-san, Isekai ni Iku.
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Ma ktoś może dostęp do napisów One Piece z netflixa? W szczególności odcinków 1106-1110.
Uwaga, bo to będzie na grubo. Posiada ktoś serie Gaki no Tsukai Batsu Game z polskimi napisami? Najlepiej jak najwięcej wydań.
Wiem, że istnieje strona batsugame.pl i tam mógłbym szukać i próbować coś ściągnąć. Pierw wole tu zapytać nim zaczną grzebać i cudować. Tak trochę nie o anime, no ale...
Już nie ważne
Ostatnio edytowany przez Eiko (2024-10-12 09:51:32)
Ma ktoś może (np.) na mega Hibike! Euphonium: Ensemble Contest Hen?
Poszukuje napisów do tych chińskich bajek:
-Muv-Luv Alternative
-Comi-san wa Comyushō desu
Witam ponownie.
Posiada ktoś pełne PL tłumaczenie do anime Diamond no Ace (Ace of Diamond, Daiya no Ace) drugi i trzeci sezon:
Diamond no Ace: Second Season
Diamond no Ace Act II
Dostępne są tylko szczątkowe tłumaczenia, nigdzie nie mogę znaleźć pełnego tłumaczenia wszystkich odcinków.
Wie ktoś może, czy ktoś tłumaczy Saikyou no Shienshoku "Wajutsushi" de Aru Ore wa Sekai Saikyou Clan wo Shitagaeru
Wie ktoś może, czy ktoś tłumaczy Saikyou no Shienshoku "Wajutsushi" de Aru Ore wa Sekai Saikyou Clan wo Shitagaeru
Przecież tłumaczy to grupa Mioro-subs pod tytułem "The Most Notorious „Talker” Runs the World’s Greatest Clan".
Ostatnio edytowany przez Stingray (2024-12-01 19:58:50)
Kobieta zmienna jest
Strony Poprzednia 1 … 356 357 358