Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8
Może kogoś zainteresuje Tamako Market (serial + film):
https://www.olx.pl/d/oferta/tamako-mark … N2CNs.html
oraz dawno wyprzedane polskie wydanie Haibane Renmei z boxem/obwolutą na komplet:
Może kogoś zainteresuje, bo trochę przypadkiem stałem się posiadaczem:
Nowa cena... Spory rabat i opcja allegro (tam drożej z uwagi na prowizję, ale możliwość darmowej wysyłki dla Smart). Jak w jednym miejscu się sprzeda, wywalę w drugim xD
https://www.olx.pl/d/oferta/black-clove … ro_listing
https://allegrolokalnie.pl/oferta/black … 5-anime-bd
Witam, mam na sprzedaż następujące mangi, light novels i anime:
Manga:
- GTO 1-25 (komplet, tom 17 lekko wygiety, jak na zdjeciu) po Polsku + GTO 14 days in Shonan tom 1 (kontynuacja GTO) po Angielsku 700zł. W tym momencie nie można dostać kompletu mangi GTO nigdzie indziej.
- Hellsing 1-10 (komplet) 150zł
- Wampirzyca Karin 1-7 (komplet) 120zł
- Black Lagoon 1-9 150zł
- Welcome to the NHK 1-5 80zł
- Osiedle Promieniste 40zł
- Solanin 1-2 (komplet) 50zł
- Pluto tom 1 10zł
- Balsamista tom 1 10zł
- Dragon Ball 27-29, 33-35, 37, 38, 40, 41 50zł
- Ouran Host Club 1-3 20zł
- 20th Century Boys po Angielsku 1-3 40zł
- Genshiken po Angielsku 1-6 90zł
Light Novels po Angielsku:
- Haruhi Suzumiya w twardej okładce 1-3 (Boredom, Sigh, Disapperance) 50zł
- Full Metal Panic! 1-3 (Fighting Boy Meets Girl, One Night Stand, Into the Blue) 50zł
Anime (wszystko to DVD):
- Ghost in the Shell - Film (Polskie wydanie)
- Ghost in the Shell Stand Alone Complex - Serial (kompletny sezon 1 i 2) (Polskie wydanie)
- The Melancholy of Haruhi Suzumiya (chyba angielskie wydanie, niestety nie mam teraz jak sprawdzić)
- Ninja Scroll (Polskie wydanie)
- Milenium Actress (Polskie wydanie)
- Shakugan no Shana DVD 4 (ep. 19-24) (Polskie wydanie)
- Infinite Ryvius DVD 1 (nie wiem które odcinki, chyba angielskie wydanie, niestety nie mam teraz jak sprawdzić)
Anime wymienione powyżej łącznie 100zł.
Stan większości idealny/bardzo dobry (tylko Dragon Ball jest stan dobry), zawsze uważałem żeby nie zaginać grzbietów (znowu, poza Dragon Ball, jako że to było po znajomym). Oczywiście wszystko ma już pare dobrych lat i stoi długo nietykane na półce, a mieszkam za granicą więc niestety nie jestem w stanie dokładnie sprawdzić stanu każdego tomu mangi.
Zdjęcia wszystkiego na facebook marketplace i w innych aukcjach na moim profilu fb. Jak ktoś jest zainteresowany, to powiniennem mieć jeszcze kilka dodatkowych zdjęć których nie ma zamieszczonych online, daj znać i gdzieś wrzucę zdjęcia.
Preferowany odbiór osobisty w Radomiu, ale jeśli komuś zależy mogę wystawić na allegro i poprosić tatę o wysyłkę, biorąc pod uwagę że ktoś inny będzie musiał się tym zająć, może to potrwać kilka dni dłużej niż normalnie powinno.
Przy zakupie wszystkiego zniżka na 1400zł.
Możliwa negocjacja ceny.
Pojedynczych tomów poszczególnych serii nie sprzedaję.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8