Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Właśnie dostałem wiadomość że znowu chomik skasuje mi hard i soft suby, 01.06 pójdzie do kosza 4560 plików, łącznie -1011790312 KB , więc jak ktoś chce coś pobrać to ma jeszcze miesiąc :[
Znudziła mi się walka z chomikiem, wrzucałem tam klasyki i nowe anime, ale wrzucanie 100 giga przez tydzień by po pół roku to usunęli mija się z celem :{
Więc jak ktoś chce coś pobrać klasyki to teraz
https://chomikuj.pl/ini1/anime
pm.
zna ktoś jakieś bezpłatne serwery gdzie można zrobić kopie swojej kolekcji ?
już raz straciłem 20 tera anime, i potem odzyskiwałem przez rok, a i tak nie wszystko odzyskałem :{
Ostatnio edytowany przez cameleon (Dzisiaj 14:18:12)
Przewalone. Już kilka razy to przerabiałem, więc doskonale cię rozumiem [2x reupload Dysku google - 4 tera danych, 2x konta CDA z ponad 1.8K odcinkami i po kilka razy darmowe konta mega], że po pewnym czasie człowieku się zwyczajnie już odechciewa. Z tego co zauważyłem to praktycznie każdy hosting z danymi przestał był bezpieczny, o ile nie wykupisz sobie opcji premium. Na chomikuj też dużo bajek trzymałem, ale z tego co teraz sam zerkam, to większość mi też pousuwali xDD
Ostatnio edytowany przez max-kun (Dzisiaj 15:11:44)
Aktualnie najtańszy będzie chyba 1fichier.
Konto premium na rok kosztuje 60 EURO (ale teraz jest promocja wielkanocna i cena to 25 euro). W cenie jest 4 TB Cold Storage (trafiają tam pliki, które nie miały pobierania przez 3 miesiące), a dodatkowy 1TB kosztuje 1 Euro/TB/miesiąc.
ps. Pliki, które trafiły do folderu "pliki dostępne do ...", nie są już publiczne dostępne. Chomik przenosi je z oryginalnych folderów.
dzięki za info
przeniosłem więc do katalogu anime i zdjąłem kłódkę
katalog pliki dostępne do...
czy ktoś chce sprawdzić czy je widać ?
dzięki za namiar na 1fichier
ale ja mam na ten moment 22 tera anime, więc
22x1x12=264 euro
264x4,27zł = 1120zł rocznie :{
trochę poza moim zasięgiem :{
w tej cenie wolałbym sobie kupić
Seagate IRONWOLF CMR 12TB 7200obr. 256MB
https://www.x-kom.pl/p/488299-dysk-hdd- … 256mb.html
przegrać połowę swojej kolekcji i wrzucić do szuflady, niż wydać na "wirtualny" dysk :{
dlatego pytałem się raczej o darmowe alternatywy :{
dzięki za info
przeniosłem więc do katalogu anime i zdjąłem kłódkę
katalog pliki dostępne do...
Widać.
to super
więc są dostępne przez 1 mc, korzystać bo znikną :{
Strony 1