Nie jesteś zalogowany.
Opis serii: Córka zubożałego barona całe życie żyła w cieniu swojej siostry, samej nie mając niczego. Jej włosy są pełne kołtunów, nie posiada ani jednej sukni, a jedyne co ma, to podarte łachmany do pracy. Tymczasem jej siostra przyciąga uwagę zamożnego arystokraty… lecz umiera w drodze na własny ślub. Marie zostaje wysłana jako zastępcza panna młoda, ponieważ baron nie może zwrócić już sprzedanego posagu hrabiemu. Ale… czy to w ogóle możliwe? Czyżby od początku cała ta propozycja była wycelowana w nią?! Tak zaczyna się piękna i pełna ciepła historia miłości pomiędzy biedną córką barona a elokwentnym hrabią.
Skład:
Tłumaczenie: StarDust
Korekta: Yami
TypeSetting Miq
Piosenki & Karaoke: elbrus998
Czcionki
Napisy Hardsub Muxy
Odcinek 1 Odcinek 1 Odcinek 1
Odcinek 2 Odcinek 2 Odcinek 2
Odcinek 3 Odcinek 3 Odcinek 3
Odcinek 4 Odcinek 4 Odcinek 4
Odcinek 5 Odcinek 5 Odcinek 5
Odcinek 6 Odcinek 6 Odcinek 6
Odcinek 7 Odcinek 7 Odcinek 7
Odcinek 8 Odcinek 8 Odcinek 8
Odcinek 9 Odcinek 9 Odcinek 9
Odcinek 10 Odcinek 10 Odcinek 10
Odcinek 11 Odcinek 11 Odcinek 11
Odcinek 12 Odcinek 12 Odcinek 12
Bardzo dobry jednosezonowiec. Już myślałem, że będę musiał mocno kombinować, żeby znaleźć do tego napisy i znów pozytywnie zaskakujecie. Dziękuję bardzo!
Ostatnio edytowany przez Mangas (Dzisiaj 12:32:41)
Pozdrawiam!
Mangas
Bardzo dobry jednosezonowiec. Już myślałem, że będę musiał mocno kombinować, żeby znaleźć do tego napisy i znów pozytywnie zaskakujecie. Dziękuję bardzo!
Szkoda tylko, że nie sprawdzałem dokładnie co wychodzi w sezonie bo robiłbym to.
Ale seria na bank będzie skończona, z mojej strony są przetłumaczone 4 odcinki i czekają na korektę / TS.