#1 2026-02-26 08:59:29

Dragmaru
Użytkownik

Problem z logowanie

Od dawna nie mogę zalogować się na stronie. To znaczy na forum mogę, ale nie na samą stronę. Da się to jakoś naprawić? Z sentymentu przejrzałbym napisy, które kiedyś tworzyłem.

#2 2026-02-28 18:16:08

elbrus998
Użytkownik

Odp: Problem z logowanie

Dragmaru napisał:

Od dawna nie mogę zalogować się na stronie. To znaczy na forum mogę, ale nie na samą stronę. Da się to jakoś naprawić? Z sentymentu przejrzałbym napisy, które kiedyś tworzyłem.

Też tak miałem i zmiana hasła pomogła (to że e-mail ze zmianą hasła nie przychodził przez długi czas to inna sprawa).

#3 2026-03-02 12:35:31

Dragmaru
Użytkownik

Próbowałem zresetować hasło, ale wyskakuje mi coś takiego:
"Hasło zostało zaktualizowane. Możesz się teraz zalogować z nowym hasłem. Nie udało się aktywować konta w serwisie ANSI (błąd zapytania)."
I hasło się nie zmienia.

#4 2026-03-02 13:50:35

elbrus998
Użytkownik

Dragmaru napisał:

Próbowałem zresetować hasło, ale wyskakuje mi coś takiego:
"Hasło zostało zaktualizowane. Możesz się teraz zalogować z nowym hasłem. Nie udało się aktywować konta w serwisie ANSI (błąd zapytania)."
I hasło się nie zmienia.

A to miałem podobnie i co jakiś czas próbowałem i jakoś w grudniu zeszłego roku dopiero zadziałało. Na ten moment chyba nie ma rozwiązania, niestety.

#5 Dzisiaj 18:34:58

Kokutenko
Użytkownik

Własnie sie zarejestrowałem bo juz 2 raz mi sie traqfilo sciagnac napisy ze złą zawartościa a autor nie wiedział że wstawił zły plik i chciałem go poinformoawać, w każdym razie po zarejestrowaniu sie hasło NIE DZIAŁA
Musiałem kliknąc z dupy przycisk "zapomniałem hasła" chociaz nie zapomniałem bo miałem na mailu.  niestety nowe haslo też NIE DZIAŁA !!
Wiec wrociłem na forum to zgłosić ale sie okazało że na forum nie moge sie zalogować tym nowym hasłem z maila, działa z kolei to pierwsze stare którego niby zapomniałem.
Niewiem kto tym sie zajmuje ale to jest żenada i smiec !! naprawcie to ch*stwo bo nic sie nie da zrobic a zwłascza zalogować !!!

#6 Dzisiaj 18:36:20

Kokutenko
Użytkownik

od dawna nie widze niczyich komentarzy w napsiach na stronie z napisami, moze dlatego ze nikomu nie dziala logowanie, dziwne z enikt tego nie widzi lub ma w dupie i nic z tym nie robi

#7 Dzisiaj 18:47:14

Pluszi
Użytkownik

Jeśli nikt nie wierzy w moje istnienie, to czy zniknę o północy?

Stopka forum

© Animesub.info 2026